Ані Лорак показала, як готується до виступу в Одесі: чекаю з нетерпінням

Українська співачка Ані Лорак, яка живе і будує кар’єру в Росії, виступить в одеському нічному клубі ITAKA 16 і 17 серпня. Вона зізналася, що з нетерпінням чекає зустрічі з українськими слухачами.

Ані Лорак дасть два концерти в Одесі

На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала stories, в якому показала розкішний букет квітів. Шанувальникам вона пообіцяла, що вони почують свої улюблені хіти, а також пісні українською мовою (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

“Дякую величезне за квіточки! Улюблена Одеса, зустрічаємося ввечері на концерті!” – сказала виконавиця за кадром.

Ані Лорак показала букет.

Відомо, що на заході планується посилена охорона в зв’язку з погрозами націоналістів. Про це заявив організатор концертів в Одесі Артем Вознюк.

“Ми будемо залучати МВС і забезпечувати безпеку тих, хто прийде послухати улюблену артистку. Такі ж заходи безпеки, наскільки мені відомо, будуть і на концертах Лободи і Басти. Я сподіваюся, що загрози, які несуться в мою адресу, залишаться на папері і в соціальних мережах. До речі, вони вже пожвавішали і внесли мене на “Миротворець”, – сказав чоловік.

Афіша концертів.

Вартість квитків стартує від 900 гривень і доходить до 7750 гривень за одного.

Співачка Ані Лорак

Коротко про знаменитість:

Ані Лорак – українська співачка, народна артистка України. Представляла Україну на конкурсі пісні “Євробачення-2008” з піснею “Shady Lady” і посіла друге місце.

З ексчоловіком Муратом зірка познайомилася, коли відпочивала в Анталії. Тоді він працював в готелі простим менеджером, але завдяки новій коханій зміг отримати кілька бізнесів одразу. Пара зіграла весілля в 2009 році на дві країни – Туреччину і Україну.

У неї є дочка – Софія Налчаджиоглу, яка з’явилася на світ в червні 2011 року.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Ігор Кондратюк іронічно відреагував на анонс концерту Кароліни і створив власний варіант плейлиста хітів, які буде виконувати співачка. “1. Дзвенить порожня голова. 2. Гроші – мій бог. 3. Без мізків. 4. У вас тут теж люблять вату. 5. Навіщо мені совість, я – співачка. 6. Я з російським навіть в баню. 7. Хто платить, той і дорогий. 8. Володя – завжди! 9. Мені 42, але думати – нічим. 10. А чим ви краще, якщо ви тут? ” – написав він.

Читайте також  Ми відчуваємо, що люди хочуть нас бачити та чути, тому гріх не організовувати концерти, – фронтмен гурту “Патроничі”

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.