Яку людину можна впустити в будинок тільки два рази

Для таких «гостей» просто необхідно навчитися складати фігуру з трьох пальців.

Яку людину можна впустити в будинок тільки два рази – перший і останній? Жарт. Один раз.

У другий – навіть двері йому відкривати не потрібно. Ні домофон, ні хвіртку. Якщо вже дуже важлива вам людина – то краще на нейтральній території спілкуватися.

Дуже просто.

Людина, яка говорить про ваш будинок погано. Зневажливо. Прийшов в гості або у справі. І: «Який у вас голий скандинавський інтер’єр», «А цей мотлох ти чому не викидаєш?», «Фу, мені здається тут пахне бабусею», «Від цих книг одна пилюка», «Картина взагалі дивна, ти сам її малюв?», «Магніти на холодильнику – поганий тон, так вже ніхто не робить»…

Будь-які слова, які знецінюють ваш будинок.

При цьому сам будинок може бути яким завгодно. У ньому може бути ідеальний порядок і свіжий ремонт або неймовірний бардак і ремонт не дуже свіжий. І магніти на холодильнику. І квіти на підвіконні. Це ваш дім. І він може бути – яким завгодно.

А іноді буває – нічого особливого ніби й не говорить людина. А відчуття, що вам натоптали брудними черевиками (хоча насправді коридор чистий). І сквозняком винесло з дому все тепло (хоча батареї гарячі). Моя прабабуся після таких людей топила піч. Я, через брак печі – роблю висновки і палю свічку.

Будинок в цьому сенсі не можна ображати. І не треба себе вмовляти: «Ну нормальна ж людина… Тим більше – чоловік зведеної сестри двоюрідного брата… Тим більше…». Не потрібно. Ні до чого.

Така людина – вона не приносить і не взаємодіє. Вона – немов злодій, який увійшов у довіру, забирає з вашого будинку тепло і сили, змушуючи вас це все відновлювати після його відходу. Чи помічали за собою бажання швидше вимити посуд і поправити баночки на поличці у ванній? Килим пропилососити?.

Читайте також  Добравшись до пляжу, жахнувся, – журналіст показав фото набережної у Криму

І так, спеціально для таких «гостей» просто необхідно навчитися складати фігуру з трьох пальців.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.