Медики розповіли, що відчувають люди перед смертю

Медики поняття не мають про те, що ж трапляється з людиною після смерті, але вони можуть досить докладно розповісти про те, що відчуває вмираючий. Смерть є цілком природним процесом, який в організмі відбувається, ділячись на кілька етапів. При цьому швидкість даного процесу може бути у кожного вмираючого різною.

Про це повідомляє Science Focus.

Іноді вмираючий потребує постійного медичного обслуговування, яке робить процес більш комфортним. Чим ближче до смерті, тим менше інтересу у людини викликає їжа і питво. Вмираючі також постійно відчувають брак енергії і дуже сильну слабкість.

Як правило, сон допомагає відновити сили і набратися енергії, але чим ближче до кінця життя, тим менше він впливає на організм. Вмираючі люди, як показує численна практика, дуже мало сплять. З боку може здатися, що це сон, але насправді це щось зовсім інше. Людина занурюється в повністю несвідомий стан і поступово знаходиться в ньому все більше часу.

В останні години перед смертю починає повільніше битися серце, знижується кров’яний тиск, починає остигати шкірний покрив, а нігті темніють. Всі внутрішні органи практично перестають функціонувати. При цьому в вмираючої людини ще можуть спостерігатися якісь періоди занепокоєння або замішання, але несвідомість в кінцевому результаті перемагає. Незважаючи на те, що сам умираючий не реагує на те, що відбувається навколо нього, його мозок до останнього подиху продовжує сприймати все звуки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.