Не було грошей на квиток: дитина після реабілітації вирішила пішки здолати 180 км, щоб дістатися додому

Дитину на дорозі побачили правоохоронці.

У Сумській області неповнолітній вирішив пішки дістатися додому після реабілітації, оскільки у нього не було грошей на квиток. Мандрівника вчасно виявили правоохоронці і допомогли підлітку.

Про це повідомляють у пресслужбі Нацполіції Сумської області.

Так, під час патрулювання території Сумського району працівники сектору реагування патрульної поліції побачили підлітка, який босоніж йшов трасою між населеними пунктами.

Правоохоронці зупинилися і розпитали хлопця, чи не потрібна йому допомога. Поспілкувавшись з підлітоком вони дізналися, що він живе у Шостці, але через відсутність грошей іде додому пішки. Зв’язавшись з матір’ю мандрівника правоохоронці з’ясували, що підліток проходив курс лікування у реабілітаційному центрі міста Суми.

“Поліцейські купили для юнака квиток на потяг та відправили до родичів. Наразі хлопець вже вдома, а його мати висловлює свою вдячність працівникам поліції за проявлену людяність та турботу”, – подsлилися у пресслужбі поліції.

Слід зазначити, що відстань від Сум до Шостки понад 181 км. Вартість квитка на автобус із Сум до Шостки становить від 180 грн, потягом – трохи дешевше.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.