Поліцейські затримали водія, який вчинив смертельну ДТП у Болехові. ФОТО

Поліцейські з’ясовують причини ДТП, яка трапилася удосвіта 21 червня у Болехові, що на Долинщині. Внаслідок аварії одна особа загинула, а водій з місця події втік.

Водій на «ВАЗ 21099» не справився з керуванням та допустив зіткнення з електроопорою. В результаті цього авто перекинулося та загорілося. Після аварії водій з місця події втік. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 21-річна пасажирка автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці події. Ще двох пасажирів доставлено до лікарні, їх оглянуто і відпущено, — повідомляють “Вікна” з посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

У результаті проведених пошукових заходів поліція встановила особу водія-втікача, причетного до ДТП та розшукала його. Ним виявився 25-річний мешканець району. Водія перевірили на стан алкогольного сп’яніння — «Драгер» показав 1,3 проміле.

Винуватця слідчі затримали в порядку ст. 208 КПК України. На цей час вирішується питання про оголошення йому підозри та у подальшому обрання міри запобіжного заходу. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.