Моторошне вбивство учасниці популярного телешоу: що відомо (фото, відео)

Жінка перевезла чоловіка до столиці навесні 2021 року і виходила після інсульту.

Учасницю проєкту “Панянка-Селянка” виявили мертвою у власній квартирі у Києві. За попередньою інформацією, жорстоке вбивство скоїв її чоловік, з яким вони нещодавно побралися, але дуже часто сварилися.

Зазначимо, що жінка перевезла його із Харкова до столиці навесні 2021 року і доглядала після інсульту. Вона його прихистила та виходила. А він так по-звірячому віддячив коханій.

Про це йдеться у сюжеті “Надзвичайних новин” з посиланням на поліцію Оболонського району Києва.

Брала участь у популярному телепроєкті
34-річна Тетяна була місцевою знаменитістю. На Оболоні її знали дуже добре.

У жінки вдома був власний манікюрний салон.

Крім того, вона брала участь у популярному телепроєкті “Панянка-Селянка”.

Давала жінкам поради про взаємини
Сусіди шоковані трагедією і кажуть, що Тетяна була чуйною людиною. Вона давала жінкам поради про взаємини. А ось з чоловіком у неї були складні стосунки, хоча пара зовсім недавно побралася. Молодята часто сварилися, а напередодні трагедії Тетяна у спідній білизні ховалася від чоловіка-тирана у сусідів.

Перевезла чоловіка до Києва, щоб доглядати після інсульту
Тетяна познайомилася з чоловіком в Інтернеті. Різниця у віці в 17 років її не збентежила. Микола жив у Харкові і деякий час вони їздили одне до одного в гості. Згодом пара розбіглася і майже три роки не спілкувалася.

Потім Микола захворів і Тетяна знову поїхала до нього до Харкова. Чоловік переніс інсульт і йому потрібна була допомога. Він зателефонував Тетяні та попросив про допомогу, а потім навесні 2021 року жінка перевезла його до Києва.

Попри вмовляння друзів, Тетяна вирішила офіційно розписатися з Миколою, і весілля відбулося на початку літа. Дівчина розповідала подругам, що чоловік був агресивним і кидався у неї ножами.

Читайте також  Вдарив цеглиною щонайменеше 10 разів: стали відомі подробиці вбивства 6-річної Мирослави

Була синя від побоїв та з перерізаним горлом
Того рокового дня до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення від жителя Оболонського району. Він сказав, що до нього на вулиці підійшов чоловік і попросив викликати швидку допомогу для дружини.

За вказаною адресою прибула бригада швидкої допомоги, але вони змогли лише констатувати смерть жінки. На її тілі були сліди від ударів і численні різані рани, горло у жінки було перерізано. Вона була синя від побоїв.

Як з’ясували в поліції, напередодні між чоловіком і дружиною стався конфлікт і бійка, під час якої чоловік кілька разів вдарив Тетяну ножем. Від отриманих ран жінка померла. А 51-річного чоловіка затримали на місці злочину.

Відкрито кримінальне провадження за фактом вбивства. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває слідство і чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

“Взявся за ніж, бо жінка пішла на нього зі шваброю”
Напередодні трагедії Тетяна прибігла до сусідів у спідній білизні, а чоловікові бризнула в обличчя з газового балончика.

Поліції Микола сказав, що взявся за ніж, оскільки Тетяна пішла на нього зі шваброю.

Тепер тиран наступний десяток років проведе за ґратами.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.