“Вона навіть не була одружена повних 24 години, і залишила овдовілого чоловіка

Один з найщасливіших днів перетворився на трагедію: за кілька годин після весілля загинула молода наречена

Дівчина поїхала додому відвезти подарунки, але так і не повернулася до свого чоловіка.

В американському штаті Юна молода наречена у день весілля потрапила у смертельну ДТП, в якій загинула. 26-річна Анжеліка Дондуп після урочистої частини весілля їхала із сестрою в автівці, в яку в’їхав п’яний водій вантажівки.

Відомо, що дівчина вийшла цими вихідними заміж за хлопця, який був її коханням ще зі школи. Весілля вони святкували в колі сім’ї та друзів. Під час вечірки наречена та її 20-річна двоюрідна сестра вирішили повернутися додому, щоб розкласти весільні подарунки.

Після цього вони планували повернутися на вечірку. Але дорогою в автомобіль Анжеліки врізалася вантажівка, яка прямувала на південь міжміською автомагістраллю.

“Вона навіть не була одружена повних 24 години, і залишила овдовілого чоловіка, двох молодих красенів -синів і доньку, яку вона мала удочерити за тиждень”, – написали рідні.
Двоюрідна сестра Анжеліки, яка керувала автомобілем, вижила і була госпіталізована до лікарні. Наразі її вже виписали.

“Вона навіть не може поїхати на медовий місяць. Вона навіть не може прийти додому до своїх дітей.  Я так люблю її, і мені так сумно. Вона така добра людина, вона така добра мама”, – сказала її найкраща подруга Тейлер Крафт.

За даними NBC, водієм вантажівки був 36-річний чоловік на ім’я Манаур Гонсалес-Реа. Він нібито вкрав автомобіль і втік з місця події. Зрештою, Гонсалес-Реа знову зупинили і заарештували. Йому інкримінують одразу кілька статей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.