У Наді багато травм, батьки шукають гроші: нові деталі ДТП зі студенткою-продавчинею кавунів

У Наді багато травм, батьки шукають гроші: нові деталі ДТП зі студенткою-продавчинею кавунів.

Продавчиня кавунів на Одеській трасі Надія Костанді-Балан, на яку налетів автомобіль КІА, зараз перебуває в реанімації. Стан 16-річної дівчини стабільно важкий, лікарі провели кілька операцій і чекають, коли постраждала почне одужувати.

Але ось батьки дівчини почали розпродавати господарство, щоб зібрати гроші на лікування й реабілітацію доньки.

Докладніше про це читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Надя мріє про море і хоче допомагати батькам
У день трагедії, 5 серпня, Надя вперше вийшла торгувати кавунами біля траси. Вона вчиться в Чорноморському морському професійному коледжі при Одеському Національному морському університеті і хотіла заробити грошей на навчання.

Батько дівчини Володимир Балан розповів OBOZREVATEL, що дочка мріє про море: “У коледжі навчається на офіціантку-бармена. А потім хоче ходити в плавання, щоб допомагати нам, батькам. Вона придумала собі таке майбутнє, щоб допомогти нам із матір’ю в нашій нелегкій праці. Вона бачить, як важко ми працюємо в сільському господарстві, щоб заробити копійку”.

Надія Костанді-Балан

Батьки готові пожертвувати всім заради порятунку дочки
Сім’я Наді живе в селі Овідіопольського району під Одесою. Щоб зібрати гроші на її лікування та реабілітацію, батьки вирішили продати трьох із п’яти корів.

“На неї чекає довга реабілітація. Після того, як корів продамо, залишиться старенький трактор і земля. Будемо дивитися, якщо буде треба, все продамо, щоб поставити на ноги доньку”, – каже Володимир.

За словами батька, дочці вдалося уникнути травм голови, але в неї роздроблені кістки тазу, порвана нирка і селезінка, пробита легеня, зламані ноги і ребра. Лікарі провели кілька операцій і скоро будуть вирішувати, що далі робити з постраждалою.

Читайте також  “Туалети закрити а ці підгузники надіти на членів уряду” – Комаровський про українські “бебі-бокси” (відео)

На місці аварії

Батьки вже три дні не бачили Надію, в реанімацію їх не пускають.

“Відразу після аварії вона була притомна і встигла перекинутися з матір’ю кількома словами. Вона була в шоці і весь час хвилювалася за маму, просила, щоб я не переживав”, – каже Володимир.

Друзі, знайомі та просто небайдужі люди збирають гроші батькам. Усі, хто хоче допомогти, можуть перерахувати кошти на картку батька дівчинки – 5168 7451 0849 9267 Володимир Балан.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.