Жінку з дитиною на руках побив заступник голови громадської ради при РДА. Відео

У вівторок, 3 серпня, в одній із міських спільнот “Дрогобич і Дрогобиччина” у Фейсбуку було оприлюднено відео з вуличних камер спостереження, на якому заступник голови Громадської ради при Дрогобицькому міському голові Анатолій Сеник б’є рукою в обличчя, ногою у тулуб та веде за шию по вулиці жінку із маленькою дитиною на руках.


Про це повідомляє “Діло”.

“На відео ви можете споглядати техніку ведення бою з власною дружиною, яка тримає дитину на руках. Це Анатолій Сеник, який тепер уже є заступником громадської ради при Дрогобицькій РДА. Степане Кулиняк, зверніть увагу, кого берете на роботу. Він на свою дружину руки піднімає, то кого чи чиї інтереси зможе захистити?”, – йдеться у описі до відео.

Жінкою на відео є його колишня співмешканка 22-річна Олеся К., що має із Анатолієм Сеником спільну доньку. Також він є головою громадської організації “Кіокушинкай карате “Галичина” та тренує дітей.

Як розповіли журналістам у поліції, події на відео стались значно давніше, ніж його оприлюднили у соцмережах.

“Поліції відомо про цей факт. На Анатолія Сеника було відкрито кримінальне провадження за статтею 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження). Вже завершено досудове розслідування і справу скеровано до суду”, – каже речниця Головного управління Нацполіції Світлана Добровольська.

У коментарях під відео сам Анатолій Сеник визнав свою провину, але також оприлюднив ще одне відео, де б’є по обличчі та словесно принижує дівчину.

“Бий мене дальше, як ти всі ходулі поламав. Продовжуй піднімати руку на мене, на мого тата. Знімай це на відео. Ходулі поламав, за які я заплатила три тисячі гривень. Знімай на відео, як ти до дитини ні разу за пів року не приходив”, – каже на відео Олеся К.

Читайте також  Команда «Ревізора» завітала на ревізію до Коломиї та Яремча (ВІДЕО)

“А мені до дитини не дають приходити. Ти є брехуха. Ти не даєш мені до дитини прийти, трубку не піднімаєш”, – каже Анатолій Сеник звинувачуючи її у нібито п’яному стані. Проте, ніяких відповідних документів про зафіксований стан сп’яніння чи фактів про неналежне виконання батьківських обов’язків у поліції на матір немає.

“Я не п’яна, я замучена. Ти мені все життя зіпсував”, – каже на відео дівчина.

Як розповіла матір Олесі К. – Марія К., дівчина веде здоровий спосіб життя, професійно займається спортом та має багато медалей, що також можна побачити на її сторінках у соцмережах.

Жінка каже, що бойфренд неодноразово піднімав руку на її доньку.

“Він побив її вагітну так, що вона мало не втратила дитя. Я була змушена забрати її із Дрогобича. А ходулі, які були куплені мною, він розламав”, – каже Марія К.

Натомість Анатолій Сеник звинувачує Олесю К. у тому, що вона не дає йому бачитись із маленькою донькою.

“Доньки я не бачив майже чотири місяці, ви можете собі таке уявити, я думав, що ніколи її не побачу…! Я можу багато розповідати про то, як добивався батьківства через суд, про неодноразові її п’янки при тому, що вона годує дитину грудьми про те, як її батько разом з братом погрожували та здійснювали напади на мене, коли я приходив провідувати свою донечку.
Вони просто не дають мені бути батьком моєї дитини і по всякому, хочуть маніпулюють мною за рахунок дитини…! Я деколи сам собі дивуюсь звідки в мене стільки терпіння… Олеся отримує задоволення від того, що робить мені боляче не даючи мені приймати участь у вихованні нашої дитини навіть не хоче ні про що домовлятись думає тільки про себе… В даному відео, якому ви додаєте такого резонансу, та так гарно коментуєте, при цьому не маючи жодного уявлення, як воно є на справді! Не судіть та не судимі будете! А ці покидьки, які залили це відео в мережі незабаром будуть наказані!”, – йдеться в одному з коментарів Анатолія Сеника.

Читайте також  “Може, ти спав, чи наснилося?”: дивовижна історія зцілення хлопчика з Луцька вразила всю Україну

Як повідомив “Ділу”, голова Дрогобицької районної державної адміністрації Степан Кулиняк, він близько не знайомий із Анатолієм Сеником та не має безпосереднього впливу на Громадську раду РДА.

“Голову та заступників вони обирали між собою, без моєї участі. Це окрема громадська структура членами якої є громадські активісти. Фактично він не має відношення до райдержадміністрації. Потім вони хотіли зробити фото зі мною, тому я і зробив. Це не гідний вчинок з його боку, але я ще не вивчав це питання і не знаю чи передбачено якийсь вплив РДА на громадську раду в таких випадках”, – каже Степан Кулиняк.

Колишній голова цієї ради Зорян Ацедонський каже, що голова громадської ради на такі випадки впливати не може.

“На правах консультанта, експерта з питань діяльності громадських рад (цим питанням займаюсь з 2007 року) можу сказати, що по даному випадку має бути зібрано головами ГР району і міста засідання, де буде дано відповідно морально-етичну оцінку. Правову кваліфікацію можуть визначити лише правоохоронні органи. Це не повноваження громадської ради”, – каже Ацедонський.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.