Рідна матір допомогла приховати злочин: вітчим ґвалтував 17-річну пасербицю і вбив, щоб “мовчала”

На момент зникнення дівчини, вітчим жив з її матір’ю, але вона мала інші стосунки.

У Британії 17-річну дівчину зґвалтував, а потім вбив 51-річний вітчим, якого та називала батьком. Педофіла і вбивцю покривала його дружина, рідна матір дівчинки. Разом вони вигадали історію зникнення підлітка.

Про це пише Metro.

Бернадетт розповіла матері, що 51-річний Скотт, який не є біологічним батьком дівчини, неодноразово піддавав її сексуальному насильству протягом декількох років. Після зізнання підтримки матері вона не отримала.

Натомість її відправили до батьківського дому в Пітерборо, де її і бачили востаннє живою 18 липня 2020 року. Наступного дня Скотт забрав Бернетт звідти.

Попри масштабні поліцейські обшуки, тіло дівчини не було знайдено. Але виявили щоденник Бернадетт, написану незадовго до її зникнення, в якому були описані злочини чоловіка.

Крім того, 38-річна мати дівчини Сара, яка одружена зі Скоттом, не повірила твердженням своєї дочки і відмовилася давати свідчення проти вбивці. Вітчим у суді також заперечив звинувачення в сексуальному насильстві і не визнав себе винним у вбивстві, заявивши, що дівчина втекла з авто.

Адвокатка заявила, що телефон Скотта, яким він зазвичай користувався регулярно, був відключений у період, коли, на думку влади, була вбита дівчина. А після того, як його телефон знову увімкнувся, чоловік одразу ж розмовляв з Сарою протягом дев’яти хвилин.

“Єдиний розумний висновок, який можна зробити з цього телефонного дзвінка, полягає в тому, що Скотт Уокер сказав[Сарі Уокер), що він убив Бернадетт і потребував її допомоги негайно, щоб приховати зникнення і смерть”, – сказала адвокатка.

Розповідається, що пара вигадала історію про зникнення дівчинки, якою вони оперували увесь час. Вона полягала в тому, що мовляв Скотт зупинив авто дорогою додому, щоб обговорити з дівчиною про її звинувачення, а та вистрибнула з машини, коли він зупинився, і втекла. Скотт начебто спробував її наздогнати, але йому не вдалося.

Читайте також  На Київщині чоловік жорстоко забив молоду жінку молотком. Те, що він зробив з тілом не вкладається в голові

Присяжні відхилили версію подій Скотта щодо зникнення і визнали його винним у вбивстві. Сара Уокер теж визнали винною за двома пунктами звинувачення, але вона їх заперечує. Термін винесення вироку призначено на 10 вересня.

Додається, що під час зникнення Бернадетт Скотт Уокер жив в одному будинку з Сарою, але у неї були інші стосунки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.