Секс на карантині: нові тренди у світі інтимних гаджетів

Експерти у сфері інтим-товарів розповіли, як змінилися інтимні уподобання українців.

Всесвітній карантин, введений у зв’язку з пандемією коронавірусу COVID-19, вніс корективи в усі аспекти суспільного життя: бізнес, роботу, сімейні стосунки, фізичний стан і, звичайно ж, сексуальне життя.

З одного боку, у тих, хто увійшов в карантин зі своєю другою половинкою, з’явилося більше часу для занять сексом і пізнання одне одного в інтимному плані. З іншого боку, парам набридає звичний секс, і вони всіляко шукають різноманітності.

Засновники першої і найбільшої в Україні мережі секс-шопів “Насолода” розповіли про те, як вплинув карантин на уподобання українців під час карантину.

“Дійсно, люди стали активніше купувати секс-іграшки. Цікаво, що покупці стали частіше цікавитися “тихими товарами”, безшумними вібраторами, наприклад. Адже часто вони перебувають вдома не самі, а з близькими та дітьми. В таких умовах тиша має велике значення. Також, якщо раніше могли нехтувати антисептиками, то зараз санітайзер – це must-have у кожному замовленні.

Значно зріс попит на лубриканти і спеціальні засоби для обробки іграшок, а також інтимну косметику для парних ігор – масажні свічки і масла.

“Постійні покупці скаржаться, що вдома в треніках зручно, проте прісно”, – кажуть в секс-шопі, тому і не дивно, що на карантині більше стали купувати еротичних костюмів і аксесуарів для рольових ігор: від класичних медсестер і покоївок до більш екзотичних.

У секс-шопі також склали топ-5 найпопулярніших за час карантину секс-іграшок. До нього увійшли віброяйце зі смарт-управлінням, кульки для тренування інтимних м’язів, силіконова анальна пробка, двосторонній реалістичний мастурбатор і вібратор для пар.

Крім того, в мережі відзначають бум інтересу до іграшок для тих, хто змушений залишатися на відстані зі своєю другою половинкою. В таких випадках приходять на допомогу девайси з можливістю управління зі смартфона – ідеальний варіант під час того, коли принцип дотримання дистанції став дуже важливий.

Читайте також  Названо п'ять несподіваних речей, які впливають на збудження

Сьогодні в арсеналі брендів є і самостійні іграшки, і парні: вібратори, мастурбатори, кліторальні стимулятори, ерекційні кільця, анальні пробки та інші. Щоб підключити партнера або партнерку до свого пристрою, достатньо відправити посилання, завантажити додаток і управляти вібраціями іграшки можна хоч з сусідньої кімнати, а хоч з іншої країни.

Експериментуйте і мийте руки з милом!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.