Протестні настрої в «ДНР»: людям Захараста оголосили внутрішню війну

5658268a13c20_dnr_miting-1

В так званій «ДНР» продовжують наростати протестні настрої – на окупованих територіях назріває серйозна міжусобиця.

Так, серед мирного населення продовжують панувати антисепаратистські настрої. Підігрівають їх нововведення, які запроваджують вожаки бойовиків. Зокрема, для місцевих автомобілістів буде введено ще один податок – так званий «транспортний податок». Як пише одне з видань, регулярне стягнення сягатиме 700-800 гривень. Що цікаво, першими під «роздачу» потраплять водії, які отримали «ДНРівські» номерні знаки.

Окрім нового податку, обурення у мешканців Донбасу викликають постійні продовольчі дефіцити, захмарні ціни на продукти першої необхідності, постійні грабунки та реально мізерні зарплати. За даними, російської опозиційної газети, тимчасову «владу» бойовиків підтримує лише 20% мешканців тимчасово окупованих територій. При цьому, дана цифра стрімко знижується.

Та найбільшою загрозою для російських бойовиків є назріваюча міжусобна війна. Її причиною став злив інформації про рашистів, які воюють на Донбасі.

Бойовики “ДНР” вже попереджають одне одного про небезпеку і вимагають покарати “зрадників” з “МГБ”. Відповідний заклик публікують на пабліку найманців у СМ”ВКонтакті”.

Бойовик з позивним “Сенсей” попередив всіх “засвічених” про те, що файли з персональними даними були зроблені під час роззброєння козаків в травні 2015 року.

“Ці файли якийсь п ** ор з МГБ злив в СБУ …, причому, п ** ор високого польоту … Хотілося б знати нам, що зробило МГБ з зрадником – коло підозрюваних, які мали доступ обмежений. Насправді щур і диверсант знаходиться там, в будівлі МГБ …, або знаходився … “, – пише бойовик.

Він обурений тим, що командування відкрито злило списки “іхтамнетов”.

У коментарях частина користувачів з чоловічими ніками вимагають помсти, інші насміхаються над найманцями і їх ватажками.

Читайте також  На Прикарпатті мати здала поліцейським сина-наркомана

До слова, знайшлися і ті, хто вважають пост-попередження спробою змусити прихильників “ЛДНР” засумніватися в так званому керівництві.

За матеріалами: http://donbass.ua, https://www.gazeta.ru, http://www.dialog.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: