В Іспанії під час відпочинку трагічно загинула українка

В Іспанії під час відпочинку на морі трагічно загинула 47-річна українка Ірина Борис. Жінку накрило хвилею і віднесло в море.

В Іспанії під час відпочинку трагічно загинула українка

Про це повідомив “Високий Замок”. За даними видання, загибла була уродженкою Тернопільської області, яка проживала в Іспанії та виховувала двох маленьких дітей.

Портал розповідає, що, коли Ірина купалася недалеко від берега разом зі своїм шестирічним сином, їх накрила сильна штормова хвиля. Жінка покликала на допомогу чоловіка, який на той момент наглядав на пляжі за молодшою ​​донькою. Чоловік зміг вихопити з води дитину, проте допомогти дружині вже не встиг.

У рідному селі українки Бережани звістку про її смерть сприйняли з горем. Односельці говорили про неї як про добру і працьовиту людину.

Відомо, що в Іспанію Ірина переїхала 20 років тому. Там здобула вищу освіту, вивчила іспанську та англійську мови, після чого почала працювати в сфері туризму. Вийшла заміж і народила двох дітей.

Поховати Ірину вирішили на батьківщині, де проживають її батьки.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Стамбулі загинула українська модель Анжеліка Срабьянц, яка випала з балкона п’ятого поверху. Від численних травм, отриманих після падіння, дівчина померла.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.