У центрі Львова народний депутат скоїв ДТП та побив постраждалого водія (ФОТО)

У четвер, 8 липня, у центрі Львова відбулася ДТП за участі народного депутата Олександра Юрченка. Близько 14:10 на пл. Міцкевича зіткнулися автомобілі Volkswagen Jetta та Ford Mustang, за кермом якого був нардеп Олександр Юрченко. У патрульних, які приїхали оформляти ДТП, виникла підозра на стан наркотичного сп’яніння у водія Ford Mustang.

Про це повідомляє zaxid.net
Автомобіль Ford Mustang заднім ходом в’їхав в автомобіль Volkswagen Jetta, який їхав по головній дорозі з просп. Свободи в напрямку просп. Шевченка. Після зіткнення водій, який виявився народним депутатом Олександром Юрченком, напав на водія Volkswagen та намагався відібрати смартфон.

«Він двічі вдарив мій автомобіль. Перший раз із правого боку, коли виїжджав заднім ходом зі стоянки біля готелю «Жорж», а потім намагався втекти й посунув моє авто другий раз. Але був корок і він не зміг далеко від’їхати. Коли я почав знімати на смартфон, він намагався силою відібрати його у мене. Він поводився неадекватно й агресивно, декілька разів вдарив та штовхнув мене. Казав, що я буду мати проблеми», – розповів у коментарі ZAXID.NET Всеволод Боровець.

Потерпілий також стверджує, що координація рухів чоловіка була порушена. Окрім того, за словами постраждалого, у Юрченка були «ненормальні зіниці». Він розповів, що їх обох доставили на перевірку на стан сп’яніння. За його словами, у Олександра Юрченка експрес-тест показав наявність MDMA, відомого як «екстазі».

У патрульній поліції ZAXID.NET розповіли, що за кермом автомобіля Ford Mustang був 32-річний чоловік. Під час спілкування із ним у патрульних виникла підозра на стан сп’яніння. Його доставили у медзаклада для перевірки на стан наркотичного сп’яніння. Також перевірку пройшов і інший учасник ДТП. Проте інформації про наркотичне сп’яніння водія Ford Mustang у поліції не підтвердили. Усі матеріали справи скерують у суд, який прийме рішення.

Читайте також  Бджолярів Прикарпаття закликають об’єднуватися, аби вивести продукцію на міжнародний рівень

Внаслідок ДТП ніхто не постраждав, пошкодження автомобілів незначні. Патрульні склали на водія Ford Mustang адміністративний протокол.

Згодом народний депутат Гео Лерос опублікував у Facebook результат експрес-тесту на наявність наркотиків у сечі Юрченка. На фото видно, що один із показників тесту є позитивним. Однак доказів справжності цього тесту поки немає.

Олександр Юрченко – народний депутат України 9-го скликання від партії «Слуга народу». 14 вересня минулого року його виключили зі фракції «Слуга народу» у Верховній Раді. У вересні минулого року НАБУ викрило на хабарі неофіційного помічника депутата Олександра Юрченка з фракції «Слуга народу» Івана Фіщенка. Пізніше НАБУ опублікувало відеоматеріали щодо передачі частини хабара спільникам нардепа від «Слуги народу» Олександра Юрченка. Частина коштів була обіцяна самому нардепу. Генпрокурорка Ірина Венедіктова спочатку з трибуни Ради заявила, що вручити підозру Юрченку неможливо, але пізніше таки підписала підозру нардепу і навіть клопотання про арешт для нього. 17 вересня фракція «Слуга народу» виключила Юрченка зі своїх лав. 21 вересня суд арештував Юрченка із можливістю вийти під заставу у розмірі 31656 грн, а 25 вересня за Юрченка внесли заставу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.