“Тикав ножем і питав, якою смертю хоче вмерти”: Мати 2-річного хлопчика, якого ледь не вбив вітчим, розповіла…

Жінка розповіла жахливі подробиці того дня, коли її ексспівмешканець жорстоко помстився їй через дітей.

Під Кривим Рогом у селі Девладове 28-річний чоловік завдав кілька ударів ножем 2-річному синові своєї 26-річної ексспівмешканки. Таким чином він помстився колишній за те, що не схотіла продовжувати з ним стосунки.

Що відбувалося того дня, мама хлопчика Марина Петрухіна розповіла журналістам.

За словами жінки, діти 2-річний Мишко і 7-річна Віка вдома були самі, бабуся залишила їх і пішла у справах. Двері в будинок були незачиненими, тож зловмисник спокійно зайшов і вже звідти зателефонував їй і почав погрожувати.

“Коли ми говорили телефоном у той момент, діти себе вели спокійно, ніхто не кричав і не плакав. А коли він вже почав мене шантажувати, я вже чула плач доньки, і почула звук скотча, коли він їх зв’язував. Каже Віці: “Руки давай сюди. Боляче не буде”. Вона потім мені розповіла, що він і рот їй закривав. Вона розповіла, що падала перед ним на коліна і просила, щоб він їх не чіпав і нічого їм не зробив. В ту мить їй зателефонувала бабуся. Він запитав “Хто телефонує”, вона відповіла: “Бабуся”. Він вихопив у неї телефон і відбився. Віка мені розповіла, що дала йому пароль від телефону, тому що у нього в руках був ніж”, – розповідає мама дітей.

Жінка говорить, що після цього він почав знущатися із Мишка.

“Дитина була зв’язана. Він просто тикав ножем і говорив, ти якою смертю хочеш померти швидкою чи повільною. Він сказав малій “Я тебе відпускаю і даю шанс на життя”. Віка розповіла: “Я сховалася під ліжко і почула, як Міша плаче”. Вона змогла вибратися через вікно, вибігла через сусіднє подвір’я і побачила бабусю. Підбігла до бабусі і сказала, там Міша плаче весь у крові. Коли бабуся зайшла в дім, він просто стогнав”, – розповідає Марина.

Читайте також  Вчені розповіли, що може спричинити другу хвилю COVID-19

Хлопчика, якому вітчим перерізав горло та завдав кілька ударів ножем у спину, доправили до місцевої лікарні, а згодом перевели до обласної дитячої лікарні у Дніпрі. Його стан медики називають критичним.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.