На Прикарпатті крадій, який поцупив з бару горілку та кетчуп, відсидить два роки за ґратами

Рогатинський районний суд виніс вирок щодо жителя села Маріямполя, який вчинив крадіжку з місцевого бару.

Про це повідомляє Галичина, передає Фіртка.

У квітні 2020 року вночі обвинувачений із застосуванням фізичної сили вирвав врізний замок на дверях, які ведуть до торгового приміщення та зайшов всередину. З приміщення викрав алкоголь, сигарети та продукти харчування. Надалі викраденим розпорядився на власний розсуд, заподіяв своїми умисними діями потерпілій майнову шкоду на загальну суму 682,22 гривні.

У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав себе винним у вчиненні злочину. Пояснив, що дійсно 14 квітня 2020 року близько першої ночі, проходив біля кафе-бару “У газди”. Вирішив вчинити крадіжку. Розбив шибку вікна і проник у коридор, після чого шляхом застосування фізичної сили вирвав замок у дверях та зайшов у торговий зал. Викрав батон, кетчуп, майонез, пиво, сигарети, горілку. Чому так вчинив він не пояснив.

Потерпіла пояснила, що є власницею кафе-бару в селі Маріямполі. На час вчинення крадіжки була за межами України. Зі слів батька вона дізналася, що в кафе-барі вчинили крадіжку продуктів харчування, сигарет, спиртних напоїв. Надалі встановили, що крадіжку скоїв обвинувачений. На даний час жінка будь-яких претензій до обвинуваченого немає. Щодо покарання – покладається на розсуд суду.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України та призначив йому покарання із застосуванням ч. 1 ст. 69 КК України у виді позбавлення волі на строк 2 (два) роки.

Вирок винесла суддя Оксана Гаврилюк.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.