У таборі відпочинку на Франківщині масово занедужали діти. Керівництво це заперечує (ВІДЕО)

В одному із таборів відпочинку в Івано-Франківській області масово занедужали діти. У багатьох – блювота, спазми шлунку та розлади травлення.


Керівництво табору приховує недужих, та на сполох вже забили батьки. Щоб забрати своїх дітей достроково – вони їдуть за тисячу кілометрів, йдеться у сюжеті Фактів від ICTV.

Нагадаємо, «Скочимо до Ворохти». Саме такий туристичний слоган віднині має гірське містечко на Прикарпатті. Це частина брендингу, який представили місцеві активісти. Вірять, що розроблені логотипи стануть з часом візитівкою селища та допомагатимуть впізнавати Ворохту в різних куточках Україну та світу.
Селище Ворохта приймає туристів ще з часів Австро-Угорщини. Вже тоді для гостей тут працювали модні санаторії, готелі та фотосалони. Пізніше з’явились кімнати в будиночках, які господарі віддавали для сезонного відпочинку. Не втратило селище своєї популярності й нині. Втім через карантин останні роки тут майже без туристів. Щоб наздогнати втрачене місцеві й вирішили удосконалити сервіс, пише ТРК РАІ.

Щоб зробити Ворохту впізнаванішою місцеві активісти та представники бізнесу розробити нову туристичну стратегію та брендинг. На розробку витратили немало-небагато – 150 тисяч гривень.

До слова, над розробкою туристичного брендингу нині працюють й в інших регіонах Прикарпаття.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.