Їм вірити не можна: найбрехливіші знаки зодіаку

Чи можна за знаком зодіаку, під яким народилася людина, визначити, схильна вона до брехні чи ні?

Астрологиня Людмила Булгакова розповіла, яким знакам зодіаку можна вірити.

Близнята (22.05 — 21.06)
Близнята, які дуже люблять напустити ману, брешуть саме з цієї причини, їм подобається мати кращий вигляд — багатший і щасливіший, — в очах оточення, ніж є насправді. Представники знака абсолютно не комплексують з приводу того, що когось обдурили: вони вважають брехню не недоліком, а слабкістю, яку можна пробачити і на яку вони цілком мають право. Втім, упіймати Близнят на брехні можливо далеко не завжди — вони роблять це так хвацько, що навіть найпотужніший детектор брехні не може до них причепитися.

Діва (22.08 — 23.09)
Діви потрапили в цей рейтинг завдяки своїй здатності говорити про одну й ту саму ситуацію сьогодні одне, завтра інше, а післязавтра — третє. Вкрай рідко вони роблять це зі злим умислом, скоріше, представників знака підводить пам’ять: бажаючи вразити співрозмовника цікавою історією, вони її придумують, а потім просто забувають, що сказали в минулий раз. Будучи викритими у брехні, Діви будуть хилити на своє до останнього, обурюючись і ображаючись на те, що їх запідозрили в такому непристойному діянні, але власної брехні так і не визнають.

Скорпіон (24.10 — 22.11)
Скорпіони ніколи не брешуть просто так — без серйозного і важливого на те приводу. Як правило, вони вдаються до брехні, тільки коли їм потрібно спровокувати когось, викликавши у людини ту реакцію, яка їм у цьому конкретному випадку необхідна. Треба віддати належне представникам знака — вони не зловживають своїм вмінням маніпулювати людьми, але вже якщо беруться за справу, запідозрити їх у брехні виявляється практично неможливим — в цій справі вони справжні майстри-віртуози, до них не підкопаєшся.

Читайте також  Олег Гончарук потрапив в топ-10 українських губернаторів-мільйонерів

Козоріг (22.12 — 20.01)
Козороги, життя яких часто буває нудним, оскільки більшу його частину вони віддають роботі, а меншу — сну, відчайдушно потребують того, щоб якось його розфарбувати. Саме в таких випадках вони вражають своїх співрозмовників цікавими історіями, які нібито сталися з ними, прикрашаючи реальну історію десятком деталей-вигадок. Втім, досить часто представники знака придумують і історії з чужого життя — таке відбувається, коли вони хочуть зачепити — і,ніде правди діти, образити — свого співрозмовника, прибрехавши, що у когось є те, чого у нього немає.

Риби (19.02 — 20.03)
Риби не стільки брешуть, скільки фантазують, до того ж роблять це просто так — без будь-якої корисливої мети. Їхню брехню можна охарактеризувати відомою фразою: “Самі придумали, самі повірили”. Через якийсь час представники знака примудряються повірити в те, що придумали, і щиро дивуються, коли їм вказують на явні нестикування в їхній версії і викривають у брехні: як же так, вони ж кажуть правду, тільки правду і нічого крім правди ?! Зрозуміти, брешуть вам Риби чи ні, дуже легко: в їхніх “фантазіях” нагромаджено стільки найнеймовірніших деталей, що вони просто не можуть бути правдою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.