Батько та дядько роками ґвалтували неповнолітню дівчинку з інвалідністю

Чоловіків судитимуть за скоєне.

У Сумській області прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно двох братів, які роками ґвалтували неповнолітню доньку одного із них. Дівчинка мала інвалідність, тож не могла нікому розповісти про те, що із нею відбувалося.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Братів звинувачують у зґвалтуванні 15-річної дівчини та сексуальному насильстві (ч. 3 та ч. 4 ст. 152, ч. 3 ст. 153 КК України).

Слідством встановлено, що з 2016 року батько систематично ґвалтував свою донькою, користуючись її безпорадним станом – дитина мала психічні розлади та вади розумового розвитку. З 2018 року подібні дії з дівчинкою став вчиняти також рідний дядько, який проживав разом із ними.

У березні 2021 року до поліції звернулась місцева жителька, повідомила, що виявила на тілі дитини ушкодження. Під час слідства факти сексуального насильства та ґвалтування підтвердились.

“Батько дівчинки також відповідатиме в суді за замах на вчинення сексуального насильства щодо іншої своєї доньки, якій на той час було 15 років, а також за спробу зґвалтувати 14-річну племінницю (ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 153 та ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст.152 КК України). Оскільки дівчата чинили опір та могли за себе постояти, наміри чоловіка залишились невиконаними”, – розповіли у генпрокуратурі.

Зараз обвинувачені перебувають під вартою.

Нагадаємо, що у Запорізькій області троє молодиків під дією наркотиків проникли до будинку 69-річної жінки, і погрожуючи їй ножем, вчинили сексуальне насильство. Одному з них лише 14 років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.