5 легковиків, два автобуси та вантажівка: у Польщі трапилась масштабна аварія, в якій загинуло двоє українців (фото)

5 легковиків, два автобуси та вантажівка: у Польщв трапилась масштабна аварія, в якій загинуло двоє українців.

У Магніці неподалік Вроцлава зіштовхнулись 5 легкових автівок, два автобуси та вантажівка. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинуло двоє робітників з України.

Про це інформує УПП.

«Двоє людей загинули на місці, ще двоє були госпіталізовані у важкому стані після аварії в Магніці біля Вроцлава. У ньому брали участь два автобуси, п’ять легкових автомобілів та вантажівка. Поліція надає попередні висновки про причини зіткнення. Перед 17:00 на національній дорозі № 8 між Вроцлавом та Лагєвниками сталося зіткнення двох автобусів, п’яти легкових автомобілів та вантажівки», – сказав черговий офіцер Нижньосілезького відділення Головного управління національних доріг та автомагістралей.

«Внаслідок інциденту загинуло двоє людей. Вони є водієм та пасажиром одного з автобусів, будівельниками. Двоє людей – водій вантажівки та другий водій автобуса – отримали поранення та були доставлені до лікарні», – повідомив молодий бригад. Даніель Муха, речник нижньосілезької пожежної частини.

Старший капітан Томаш Швайнос з муніципального штабу Державної пожежної служби у Вроцлаві заявив у ефірі TVN24, що двоє людей загинули на місці, двох, які отримали важкі поранення, перевезли до лікарні, а двох людей з легкими пораненнями надали на місці. Він також повідомив, що загалом в подію втрутилися 11 пожежних команд.

Всього чотирнадцять людей подорожували на транспортних засобах.

Попередні висновки Дорога на місці аварії була повністю перекрита на багато годин, здійснено об’їзд. Під наглядом прокурора поліція на місці забезпечила сліди та докази. Вони пояснюють обставини події.

«Попередні висновки поліцейських, які працюють на сайті, показують, що водій автофургона «Мерседес» з незрозумілих причин не дотримувався належної обережності та безпечної відстані від транспортного засобу, що знаходився спереду, включаючи фургон«Мерседес», і в результаті він побіг у його тил. Збитий транспортний засіб переїхав на протилежну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою. Потім потенційний винуватець цього інциденту збив пасажирські машини на своїй смузі руху, які також рухалися в тому ж напрямку, тобто з Кобежиць у напрямку до Вроцлава», – пояснює Павел Нога з прес-служби поліції Вроцлава.

Читайте також  У Франківську на пішохідному переході автівка збила дворічну дівчинку (ФОТО)

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.