Сирота яку вигнали вагітною з дому, повернулась туди з донечкою (фото)

19-річна Вікторія, яка на останньому місяці вагітності залишилась просто неба через те, що сусідка не впускала її в квартиру, що перейшла дівчині у спадок від покійної матері, вже повернулась додому з новонародженою донечкою.


Про це пише Дивись.Інфо.

Помешкання їй допомогли відвоювати небайдужі, зокрема волонтери з «МІСТА ДОБРА Центру доброти для мами і дитини», де жінка мешкала кілька місяців, повідомили на сторінці благодійного фонду «Я майбутнє України».

Активісти не лише добились повернення житла, а й перевтілили квартиру, щоби там було комфортно проживати молодій мамі із дитиною.

«Разом з волонтерами та небайдужими людьми, вдалось повернути житло дівчині, але стан кімнати не дозволяв молодій мамі, яка от-от мала народити, там жити. Поки Віка готувалася стати мамою, ми разом з вами, волонтерами зі Стрия та небайдужими людьми почали перевтілення кімнати для Віки та її маленької принцеси. Загалом на ремонт та побутову техніку було витрачено 19 921 грн. Багато матеріалів, меблів, одягу та речей, необхідних для комфортного перебування Віки з донечкою, нам надали безкоштовно», – йдеться в повідомленні на сторінці фонду.

У Місті Добра Вікторія народила дівчинку Анютку: мама з донечкою вже переїхали додому.

Нагадаємо, наприкінці січня нинішнього року волонтерка Марта Левченко повідомила, що у Стрию вагітну сироту вигнала з кімнати у гуртожитку, яке належало її покійній матері, сусідка. 19-річну Вікторію прихистили у МІСТІ ДОБРА. Водночас після розголосу справи у ЗМІ у мерії швидко вирішили питання із поверненням житла.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.