У Львові двоє дорослих побили 11-річну дівчинку: поліція перевіряє справу

У вівторок, 29 червня, у Франківському районі Львова заявили про напад на 11-річну дівчинку Маргариту Г., яка гуляла на дитячому майданчику поблизу свого будинку.

За словами матері дитини Вікторії С., невідомі жінка та чоловік тягали дівчинку за волосся та викручували їй руки.

За попередньою інформацією, діти грались між вулицями Куликівська та Околична.

“На майданчику був хлопчик Влад, приблизно 8 років, який жбурнув пластиковою пляшкою моїй дитині у око, моя відповідно побігла за ним, аби дати відпір, і вдарила хлопчика тою пляшкою у відповідь. Хлопчик нажалівся своїй мамі, яка вийшла на двір і вчинила самосуд над моєю дитиною. Разом з нею був її чоловік, який тягав Маргариту за руки”, – розповіла п. Вікторія.

Як повідомила жінка у коментарі сайту “Діло”, справу вже перевіряє поліція.

“Сьогодні прийде слідчий, будемо з’ясовувати хто це був. Я вже я вже знайшла де живе нападниця, але номер її квартири та ім’я не знаю. Дитина дуже переживає, бо та жінка їй ще погрожувала, що мене посадить, ну самі розумієте якщо в сім’ї не має насильства, то який шок, що інші таке роблять. Як виявилося, ми такі не одні, в дворі вже багато дітей та жінка била, просто я перша роблю такий розголос”, – додає мама петерпілої.

У поліції Львівської області “Ділу” повідомили, що наразі триває перевірка даного факту.

“Я написала заяву у поліцію та звернулась з донькою у дитячу лікарню. Ми маємо довідку про забої дитини. Але головне це психологічно травма та страхи моєї доньки за своє життя. Тепер моя донька перелякана та перебуває у стресі. Вона боїться виходити на вулицю, щоб “не зустріти ту тьотю та дядю”, які без моєї присутності вчинили недитячі розбірки”, – обурюється жінка.

Читайте також  Ракети в останній момент змінили напрямок: у міськраді Львова повідомили, куди цілилися окупанти

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.