Маленька прикарпатка потребує допомоги для лікування онкології за кордоном

10-річна Аня Приймич із Бережниці на Калущині четвертий рік продовжує мужньо боротися із страшним діагнозом — нейробластомою заочеревного простору (3 стадія). Нещодавно дівчинка разом з мамою, зібравши кошти, почали омріяне лікування за кордоном. На жаль, результат виявився короткотривалим.

Про це у соцмережі повідомила мама Леся Приймич, інформують “Вікна”.

— АНЯ ПРОЙШЛА ЗА КОРДОНОМ ПЕРШИЙ КУРС MIBG ТЕРАПІЇ, І СТАН ДИТИНИ ЗНАЧНО ПОКРАЩИВСЯ, АЛЕ… УЖЕ ЗА ДЕЯКИЙ ЧАС У АНІ СТАЄТЬСЯ ЧЕТВЕРТИЙ РЕЦИДИВ, УСІ ПОКАЗНИКИ АНАЛІЗІВ ЗНАЧНО ПІДНЯЛИСЯ І ЛІКАРІ ВІДМІНЯЮТЬ НАСТУПНИЙ КУРС ТЕРАПІЇ.

Після першої терапії в Берліні повинен пройти час, щоб організм відновився. Проте хвороба не відступає і дитині продовжують у Івано-Франківську капати щотижня “Авастин” для того, щоб зупинити ріст пухлини.

Наразі залишок коштів становить 14 тис. євро, які будуть витрачати на ліки, які потрібно прокапувати щотижня до наступної поїздки за кордон. Тим часом рахунок з клініки на наступну поїздку становить 35 тис. євро. Лікування розпочнеться з діагностики і двох курсів хіміотерапії. Далі йтиме мова про пересадку кісткового мозку.

Мама, яка четвертий рік бачить страждання доньки, все ж надіється на краще, а маленька Аня вірить у перемогу над хворобою. Дитина вже пройшла 42 курси хіміотерапії.

— ДО СЛІЗ БОЛИТЬ ТІЛЬКИ ДУМАТИ ПРО ТЕ, СКІЛЬКИ ДОВЕЛОСЯ ПЕРЕЖИТИ ЦІЙ ДИТИНІ, СКІЛЬКИ ВЖЕ ПРОЙДЕНО КУРСІВ ХІМІОТЕРАПІЇ, СКІЛЬКИ ГОЛОК СКОЛОЛИ У ВЕНИ, ЯКІ ВЖЕ ХОВАЮТЬСЯ…

Леся Приймич закликає всіх небайдужих врятувати життя маленької дівчинки. 35 тис. євро є надзвичайно великою сумою для одинокої мами, яка виховує трьох дітей.

— 35.000 ЄВРО ДЛЯ ОДНІЄЇ МАМИ З ВІДДАЛЕНОГО СЕЛИЩА КАЛУЩИНИ — ЦЕ НЕПІДЙОМНА СУМА, ТОМУ МИ ЗВЕРТАЄМОСЯ ДО КОЖНОГО ДОПОМОГТИ ЯКОМОГА СКОРІШЕ АНІ ВИРУШИТИ ЗА КОРДОН ТА ПРОДОВЖИТИ ЛІКУВАННЯ! КОЖНА ГРИВНЯ НА ВАГУ ЗОЛОТА.

Читайте також  Дружина саме наpiзала все на пoминальний обід, бо ж то була неділя, по донечці, хоч тільки вчора Пoхoвaли

Реквізити для допомоги Анні Приймич:

ПриватБанк 5168 7574 0312 2189 Приймич Леся Орестівна

Ощадбанк 5167 4901 4461 4956 Приймич Леся Орестівна

068 236 38 92 моб.тел.+ Вайбер Леся (мама Анюти)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.