Що для українців горе – для сепаратистів потіха.

На сьомому році війни вже ніби нічого не повинно було б дивувати, але все ж ці «ополчєнці» знаходять шляхи, як показати свою «гнильцу» знову і знову.

На цей раз, вони опублікували список військовослужбовців ЗСУ та Національної Гвардії, учасників АТО/ООС, котрі загинули на фронті або вже вдома, після демобілізації, в наслідок хвороби чи чогось іншого. Цей список вони описали «Смерть настигает карателей».

Звичайно це робиться для пропаганди, щоб систематично підтримувати придуманий ними же образ «українських карательних загонів», проте, як відомо «правда на боці добра». Та й, про що їм ще писати? Про відсутність медицини, невиплату пенсій та зарплат, та й відсутність роботи в цілому?

Ось і цього разу вони пишуть по вже застарілим методичкам, відволікаючи від власних проблем жителів тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей, та, намагаються сплюндрувати пам’ять про героїв, які стали на захист України.

Незважаючи на той деструктив, який вони хочуть посіяти серед населення, нам всім потрібно пам’ятати про те, що ці чоловіки та жінки віддали своє життя за незалежну і вільну Україну.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: