​Відрізняються підступним і шкідливим характером – топ-5 найбільш злих знаків Зодіаку

Астрологи, які назвали шість знаків Зодіаку із залізними нервами, чийому терпінню можна лише позаздрити, назвали знаки, які вирізняються підступним і шкідливим характером.

Про це повідомляє видання Cosmopolitan.

5. Діва
Правду кажучи, Діви зовсім не лиходії, але все ж таки у них є і темний бік. Риси, які вважаються позитивними, у Діви часом переходять у відразливі: наприклад, представники знаку бувають ощадливі до жадібності. Діви досить злопам’ятні і не вміють прощати оточуючим їхні промахи, але не мстиві. Представники знаку можуть бути справжніми буркотунами, коли щось іде не за їхнім планом. А оскільки планують вони багато і наперед, періодів сварливості і занудства не уникнути.

4. Лев
Визначальний вектор, що задає напрями життя Льва, — його егоїзм. Йому важливо, щоб люди захоплювалися ним і звеличували його, а якщо це не так, Лев може дратуватися. Вони люблять верховодити і іноді зловживають своєю владою. Але за упевненістю Левів також криється і страх не виправдати очікування, які вони покладають на себе самі. Якщо амбіції Льва не задоволені, і він не відчуває себе реалізованим, то може перетворитися на справжнього тирана і деспота. Лев дуже не любить критики, часто ревнує і ображається. Незалежний, прямолінійний і часом різкий. Для Лева те, що він нібито завжди правий, є аксіомою.

3. Овен
Подібно Скорпіону, Овен теж перебуває під опікою Марса — планети, яка відповідає за запальність і агресію. А ще Овни дуже вперті і, коли їм наводять якісь аргументи на підтримку іншої позиції, вони просто не слухають опонента і продовжують твердити своє, тому сперечатися з ними — як об стінку горох. Овни досить злопам’ятні і, навіть якщо промовчать у відповідь на те, що їм не сподобалося, пізніше обов’язково пригадають вам всі “гріхи”, супроводивши ще парочкою надуманих. Натомість представники цього знака дуже відхідливі. Після конфлікту вони досить швидко приходять в мирний стан духу і можуть навіть пошкодувати про свою різкість. Щоправда, вибачень від них навряд чи варто чекати.

Читайте також  Про яку психічну хворобу свідчить звичка курити: дослідження

2. Козеріг
Козероги досить розважливі і не особливо жалісливі, а ще дуже люблять панувати і домінувати над іншими людьми. В основному Козероги дбають тільки про свої інтереси, і якщо їхні інтереси вступають в конфлікт з чужими, то Козероги, анітрохи не сумніваючись, виберуть себе. Навіть якщо розуміють, що їхній вчинок досить непривабливий. Представники цього знаку — справжні контролери і наглядачі, вони саме ті, кого називають англійським виразом control freak. У прагненні все тримати під контролем Козероги втрачають чуйність і емпатію — а їм би варто було розвивати ці риси.

1. Скорпіон
Скорпіон вирізняється важким характером, запальністю і вразливістю. Скорпіони досить злопам’ятні і не погребують помститися кривдникові. Можливо, свою роль в цьому зіграв Марс, який є планетою — управителем Скорпіонів і асоціюється з напором і агресією. Представники цього знаку схильні накопичувати злість довгий час, але дати їй волю через, здавалося б, якусь дрібницю. Але не забувайте, що Скорпіон також посідає далеко не останнє місце в топі найдобріших знаків Зодіаку, а отже, він зовсім не безнадійний лиходій. У періоди, коли Скорпіони не перебувають під дією якихось подразників, вони цілком доброзичливі і розташовані до спілкування. Проблеми починаються, якщо їм потрібно досягти якоїсь мети, заради якої вони можуть піти по головах. Гороскоп для Скорпіонів наказує їм навчитися тримати свій гнів у вузді і перенаправляти його в більш конструктивне русло.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.