На Івано-Франківщині телефонні шахраї намагаються ошукати підприємців

На Прикарпатті шахраї телефонують бізнесменам від імені податківців та виманюють гроші.

 

Про це повідомляє державна податкова служба в Івано-Франківській області, пише Фіртка.

Як інформують, на мобільні телефони підприємців надходять телефонні дзвінки від невідомих осіб, які намагаються шахрайським шляхом виманювати гроші. Зокрема, шахраї телефонують бізнесменам від імені керівництва податкової служби області та вимагають перерахувати певну суму коштів на рахунок.

Дзвінки псевдоподатківців надходять із номерів мобільних телефонів +380993099727, +380993099717. З метою легкої наживи злочинці можуть використовувати й інші номери телефонів, розрахункові рахунки різних банківських установ та представлятися керівництвом або іншими посадовими особами податкової служби області.

“Закликаємо бути пильними і не дозволяти аферистам вводити себе в оману. Якщо вам телефонують від імені керівництва або інших посадових осіб податкової служби області та вимагають чи просять грошові кошти, ні в якому разі не віддавайте кошти. Про факти шахрайських дій ви можете повідомити відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС в Івано-Франківській області за номером (0342) 77-19-11, органи національної поліції (тел. 102) або зателефонувати за номером «гарячої» телефонної лінії ДПС України «Пульс» 0-800-501-007 (напрямок «4»)”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.