Нікітюк зламали в Instagram: хакери злили інтимне фото ведучої та листування з “Холостяком”

У четвер, 10 червня, було зламано офіційну Instagram-сторінку української телеведучої Лесі Нікітюк. На акаунт зірки підписано понад 3,7 млн користувачів соцмережі.

Лесю Нікітюк зламали в Instagram

Так, хакери опублікували інтимне фото Нікітюк, на якому вона позувала в чорній білизні. Вони також поставили на головне фото профілю зображення відомого журналіста Дмитра Гордона.

Хакери поставили на головне фото профілю Нікітюк зображення Гордона

Хакери злили інтимне фото Нікітюк

Потім невідомі опублікували кілька постів із погрозами від імені Нікітюк, а також запропонували підписникам почитати Лесині листування.

Зокрема, хакери опублікували скрин листування Нікітюк із головним героєм реаліті-шоу “Холостяк 11” Михайлом Заливаком. У ньому чоловік зізнається, що “у фіналі вибрав не ту дівчину”.

Переписка Нікітюк та Заливака

Після цього зловмисники опублікували фото телеведучої з невідомим чоловіком із підписом: “Хто ж це?”.

Леся Нікітюк із невідомим чоловіком

Водночас підписники артистки стрімко почали обговорювати в коментарях під фото злам акаунту. Через деякий час Нікітюк повернула собі сторінку й видалила всі раніше опубліковані кадри. Вона також звернулася до своїх фанатів.

“Мама на місці! Я свою д*пу можу і так виставляти, коли захочу, – бачу, є попит. Погуляли і вистачить. Дякую всім. Я і не знала, що ви у мене такі людяні”, – зазначила ведуча.

Нікітюк повернула свій Instagram-акаунт

Коротко про знаменитість:

Леся Нікітюк – це українська телеведуча. Найбільш відома за телепередачею “Орел і решка”. У листопаді 2017-го взяла участь у другому півфіналі третього сезону шоу “Ліга сміху” на “1+1”.

Наприкінці серпня 2018-го стала ведучою розважального шоу “Хто проти блондинок?”

Також зірка була учасницею проєктів “Розсміши коміка”, “Зоряні яйця”, “Танці з зірками” і багатьох інших.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.