Ображений на жінку чоловік вбив її 8-річного сина

Події відбувалися в Дніпропетровській області. Про зникнення дитини поліції стало відомо 6 червня. Горе-мати зазначила, що 8-річний син пішов гуляти аж чотири дні тому – 2 червня.


Поліцейськими у взаємодії з громадськістю невідкладно розпочато проведення масштабного комплексу розшукових заходів, який тривав 2 доби. З величезною надією на серці перевірялися всі місця, де міг перебувати або переховуватися хлопчик – повідомили у Департаменті карного розшуку.

8 червня німецька вівчарка Більт взяла слід та привела до каналізаційного колектору, де поліцейські виявили тіло дитини. Хлопчика задушили.

Оперативниками відновлено послідовність подій та мотиви, які самі по собі вражають своєю жорстокістю. 32-річний залицяльник горе-матері під час чергового застілля неабияк образився на її відмову в інтимній близькості.

Через деякий час нелюд, ймовірно з метою помсти, заманив дитя до закинутої будівлі та задушив голими руками. Після скоєного – цинічно скинув мертве тіло в каналізацію.

На підставі зібраних доказів дітовбивці повідомлено про підозру, слідчі за погодженням з прокуратурою, звернулися до суду з клопотанням про обрання безальтернативної міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.