“Обличчя збирали по частинах”: на Прикарпатті на чоловіка напала ведмедиця (ВІДЕО)

Лікарі збирали обличчя Дмитра по частинах, деякі фрагменти навіть знайшли лісники на місці нападу.

Мешканець Івано-Франківської області Дмитро декілька років тому зустрів у лісі ведмедицю. Тварина дуже понівечила його тіло. Ведмедиця розгулювала за менш ніж кілометр від села Уторопи, де місцеві завжди збирали гриби та ягоди, і ведмедів там ніколи до цього не зустрічали. Утім цей день став винятком.

Вперше за 8 років Дмитро розповів, що трапилося з ним у лісі, йдеться в сюжеті “Надзвичайних Новин”.

“Отримав сильний удар по голові. Було знято кусок скальпу. Коли я злетів на землю, вона нахилилася, викусила повністю обличчя – ніс, верхня щелепа – було все викушене”, – розповідає чоловік.

Як з’ясували тамтешні лісники, неподалік місця, куди забрів Дмитро, лежала туша оленя, тож ведмедиця захищала свою здобич.
Тварина накинулася на чоловіка та одразу відгризла пів обличчя. Дмитро розповідає, відбиватися від ведмедиці не було сенсу, та вже й не мав як.

“По милості Божій вона залишила мене живим і пішла”, – каже Дмитро.

Чоловік, попри стан афекту і жахливі рани, підвівся і дійшов до села, а люди, які першим його зустріли, навіть втікали з переляку, хтось навіть втрачав свідомість.

Чоловіку зробили 37 пластичних операцій, медики збирали його обличчя по частинах, деякі фрагменти навіть знайшли лісники на місці нападу. Реабілітацію проходить Дмитро і досі.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.