“Швидка” і госпіталізація: Франківські блогери поїхали вакцинуватися в замок Дракули (відео)

Подружжя блогерів з Івано-Франківська поїхали на вакцинацію в Румунію. Однак, процедура завершилась втратою свідомості та госпіталізацією чоловіка.

Тарас Винник та його дружина Ірина вирушили до відомого замку Дракули в Трансильванії, щоб щепитися від коронавірусу.

Про це вони повідомили в своїх блогах в Instagram. У станції вакцинації щеплюють всіх бажаючих (туристів теж) безкоштовно.

Медики пропонують зробити щеплення першою дозою вакцини Pfizer або цілою дозою «Johnson & Johnson». Спочатку блогери заповнили форму.

“Ми поїхали на вакцинацію, але в нас, як завжди сталися різні “трабли”. Як думаєте, кого з нас вакцинували? Мене, Тараса чи обох? Як ви думаєте, кому з нас стало погано? Це був колапс, жах і страх в моїх очах.

Ми такі щасливі, бо просто не знали, що нас чекає через 60 хвилин. Прийшли до Тараса, його якраз вкололи і сказали сісти та почекати 10 хвилин. Все було добре. Та буквально за 2 хвилини Тарас відключився. Приїхала швидка за декілька хвилин.

Тарас побілів, тиск впав до 90/60, його до тями привели нашатирним спиртом і медикаментами. Ми поїхали разом до лікарні. Ми не думали, що все буде так. Добре, що я не вколола ту вакцину. А якби я теж її так перенесла? Що б тоді було з Меланією”, – стурбовано розповіла Ірина.

Її чоловіка Тараса поклали в палату з відеокамерами в госпіталі маленького містечка посеред Трансильванії, поряд із замком Дракули, і залишили самого. Як потім з’ясувалось, це було зроблено спеціально для дослідження, яке лікарі проводять над вакцинованими, щоб перевірити причину такої реакції.

“Все виглядало приблизно так: швидка, госпіталь і чорна картинка перед очима – я вже подумав, що саме так і виглядає кінцева станція життя”, – відзначив Тарас.

Читайте також  Поліцейські Івано-Франківщини долучилися до масштабного прибирання планети (ФОТО)

Та через годину після здачі аналізів, ЕКГ та інших, блогерів відпустили.

“Я повернувся на локацію, де мене вчора вакцинували. Просто передати словами не можу, що я пережив і яка у мене була подорож в нікуди. Не знаю, ніколи такого не відчував і не хочу відчувати. Але воно того однозначно вартувало. Тепер у мене є паспорт вакцинації, який валідний для всього Євросоюзу та майже для всіх країн світу. І тепер вони майже всі для мене відкриті”, – розповів на другий день після вакцинації Тарас.

Також він відзначив, що почувається не надто вдало. Відчуває загальну слабкість, має підвищену температуру і біль в руці. Щодо Ірини, то їй відмовили у вакцинації через грудне вигодовування. Так, як подружжя виховує маленьку доньку. Тож лікарі попросили її поки утриматись від щеплення.

“Нам вкінці лікар сказав, що реакція скоріш за все через страх, що він не перший, хто так відреагував”, – додала Ірина.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.