На Говерлі заблукав 62-річний чоловік: не виходить на зв’язок з рятувальниками

Вчора, 5 червня, о 12.03 на горі Говерла заблукав турист й відмовляється виходити на зв’язок з рятувальниками.

Про це йдеться у повідомленні Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, передає Фіртка.

Зокрема, до рятувальників міста Яремче від працівників поліції поступило повідомлення проте, що в районі Говерли заблукав 62-річний житель Коломиї. Зв’язок з заблукалим є по мобільному телефону.

О 12:15 на пошуки були направлені троє рятувальників з посту Заросляк. Вони зв’язалися з потерпілим і він повідомив своє приблизне місце знаходження в районі Говерли на “синьому маршруті”.

Після цього чоловік вимкнув телефон та не виходив на зв’язок. Рятувальники обстежили “синій маршрут”, території в районі водоспаду Говерлянський, “зеленого маршруту” сходження на Говерлу й заблукалого не знайшли.

О 18:45 заблукалий знову вийшов на зв’язок, проте з рятувальниками спілкуватись відмовився. Станом на 20:30 5 червня місце перебування чоловіка не встановлено, а пошуково-рятувальні роботи призупинено.

6 червня о 9:00 рятувальники планують продовжити пошуки заблукалого чоловіка. Вони проводять збір інформації про заблукалого від туристів, які сходять з Говерли на спортивну базу “Заросляк”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.