В Україні збільшився потік туристів: Комаров розкрив ефект від свого нового шоу

Результатом випусків передачі “Мандруй Україною з Дмитром Комаровим” стало істотне збільшення потоку туристів. Зокрема, у Вилкове на Одещині туристи слідами знімальної групи вирушили вже через кілька днів.

Комаров поділився ефектом від свого тревел-шоу

Про це в своєму Facebook повідомив відомий український мандрівник, телеведучий Дмитро Комаров. Він подякував українцям, за те, що вони відвідують показані в тревел-шоу місця, розвиваючи в такий спосіб галузь туризму в рідній країні.

“Моя головна мета – показати вам місця, куди можна відправитися “вже завтра”. Навіть одноденна поїздка – це величезний внесок у розвиток туризму. Якщо ми будемо більше подорожувати рідною країною – локації, які ми вибираємо, будуть змушені розвиватися”, – написав Комаров.

Він наголосив, що інфраструктура, насамперед дороги, не скрізь в Україні досконалі, але відправлятися в подорож потрібно вже зараз. Телеведучий упевнений, що “це допоможе звернути увагу бізнесу та держави на місця, в які ми їздимо”.

Комаров подякував українцям за те, що вони подорожують

“Наші з вами візити в малорозкручені локації – найкращий поштовх для розвитку туризму”, – наголосив мандрівник.

Також він анонсував новий випуск шоу, в якому будуть розкриті нові унікальні місця в Україні.

Ведучий закликав українців подорожувати

Ведучий анонсував новий випуск шоу

“Ми спустимося на дно стародавнього океану Тетіс на глибину 300 метрів у Донецькій області, де в соляних лабіринтах є музеї, готелі, концертні зали і санаторії. Це “вау”. Я в захваті! Рекомендовано це місце не якимось там сайтом, а самим Менделєєвим, який там бував і передбачав, що туризму в цих шахтах бути, а багато людей поправлять здоров’я під час екзотичного відпочинку. Під землею навіть є справжній храм, де відбуваються реальні дива”, – описав Комаров.

Знімальна група відвідала унікальні місця Херсонській області

Мета ведучого – показати українцям місця, куди можна відправитися "вже завтра"

Комаров у Соледарі

Після цього в тревел-шоу розкриють унікальні місця Херсонській області, де можна добути рожеву сіль, схожу на легендарну гімалайську, а також скупатися в чудодійній воді, яка за властивостями нічим не поступається Мертвому морю в Ізраїлі.

Читайте також  Гройсман пообіцяв звільнитися, якщо не підвищить пенсії до жовтня

Комаров розповів про ефект від його шоу

Українці стали більше подорожувати після "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим"

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.