Нах*** мені тоді жити, – інстаграм закрив сторінку скандальної блогерки Марії: відео 18+

Блогерка Марія ttiisshhiinnaa заявила, що стрибне з мосту, якщо їй не повернуть її інстаграм-сторінку. Акаунт скандальної киянки нібито закрила поліція. Напередодні дівчина прославилася тим, що разом із п’яними друзями розгромила орендовану квартиру.

Джерело: 24 канал

Марія записала нове відео, тривалістю півтори хвилини. Більшість слів, які вжила блогерка, – це нецензурна лексика. Свій гнів 18-річна дівчина спрямувала на правоохоронців.

Сторінку блогерки закрили
Правоохоронці начебто закрили інстаграм-сторінку Марії, на яку було підписано понад 70 тисяч людей. Це сталось після чергової витівки блогерки – вона з друзями влаштувала погром у готелі й була виселена звідти поліцією.

Молодих людей доправили до відділку й відкрили кримінальне провадження за статтею “хуліганство”. Санкція передбачає обмеження волі до 5 років, або навіть ув’язнення – до 4 років.

Дівчина записала емоційне відео з матюками
У своєму новому зверненні Марія, яка живе з мамою на Троєщині, погрожує, що скоїть самогубство, бо не бачить сенсу у житті без своєї сторінки в інстаграмі.

Що я буду робити, нах*я мені тоді жити. Якщо мені не повернуть мій інстаграм, я реально кинусь.
– заявила дівчина.

І це можуть бути не порожні слова, адже дівчина вже одного разу намагалася покінчити із життям – саме поліція її й врятувала. Копи забрали блогерку з мосту й заспокоїли її, після чого дівчина пішла додому.

Що відомо про Марію
Дівчині нещодавно виповнилось 18 років.
У березні 2021 року вона “прославилась” тим, що розмахувала на вулиці пістолетом й випадково вистрелила у повітря. Цього ж дня Марія влаштувала погром в орендованій квартирі.
1 червня 2021 року блогерка повторила свій “подвиг”. Цього разу постраждав номер у готелі. Вона з друзями поламала ліжко, плазму, залила алкоголем підлогу, розфарбувала ванну. Коли на виклик прибула поліція, Марія заявила, що це зробили не вони. Молоді люди були дуже п’яними.
Дівчина пропонувала поліції показати власні груди, аби вони їх відпустили. Втім, усіх бешкетників доправили до відділку.
Всі свої витівки дівчина записує на відео й викладає їх у соцмережах.

Читайте також  Вдягли кайданки, бо був без маски: у мережі з`явилося відео, як затримали чоловіка (ВІДЕО)

Блогерка Марія записала нове емоційне відео. Увага! Присутня ненормативна лексика (18+)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.