Керівник САД Івано-Франківської області розповів, які дороги планують ремонтувати у 2017 році

Як повідомлялось раніше, сьогодні начальник Служби автомобільних доріг в області Василь Буджак розповів про хід проведення ремонтних робіт на дорогах Прикарпаття.

Серед іншого, головний дорожник області поділився планами на наступний рік.

20160314173501

Зокрема, у наступному 2017-році планується продовження ремонту автодороги Н-09, яка в цьому році вже розпочата. Мова про відрізок від Івано-Франківська до Татарова.

За словами начальника САД в області Василя Буджака, це великий серйозний об’єкт з гірською дорогою.

Також планують завершити напрям Р-24 Стопчатів-Коломия–Городенка з виходом на Дністер, та автодорогу Н-10 від Болехова через Долину, Калуш до Івано-Франківська.

В планах відомства є завершення ремонту у Закарпатському напрямі Р-21 Долина – Хуст.

На черзі Р-20 Снятин – Тязів через Городенку, Клузів, Грабівці в об’їзд Івано-Франківська.

«Плануються дрібні ремонти доріг: Делятин-Коломия, Делятин-Надвірна. Хотілося б зробити Косів-Кути, Криворівня-Чернівці, з’єднати коло по периметру. Плануємо закінчити Бурштин-Калуш, бо в цьому році мало буде зроблено. А далі перейдемо на місцеві дороги», – розповів головний дорожник області.

Втім, зауважує Василь Буджак,це залежить від рішень Уряду та від передбаченого фінансування.

Крім того, керівник САД, пригадав проблеми, з якими зіткнулось відомство. Мова про поставки сипучих матеріалів ,що призупиняє роботи, а також погода.

«Укрзалізниця виявилась не готовою до поставки цих матеріалів. Обіцяють, що на наступний рік закуплять вагони і такої проблеми не буде. Ми маємо такий величезний об’єм робіт, що нам, щоб відремонтувати всі дороги треба 10 років», – впевнений В. Буджак.

Також відмітив, якщо в цьому році дорожники стикнулись з проблемою нестачі вагонів для перевезення поставок, то не виключено, що в наступному році може виникати проблема з кар’єрами, мовляв не встигатимуть добувати, можуть не встигати виробляти бітум.

Читайте також  "Сучасний" ремонт доріг на Івано-Франківщині (Відео)

Однак, висловив сподівання, що темпи ремонтів, які набрала Служба автомобільних доріг, продовжаться і у 2017 році, оскільки головним досягненням області цього року керівник САД вважає відродження дорожньої галузі вцілому.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.