Від кулі снайпера загинув 37-річний комбат Максим Польовий (ФОТО)

Польовий воював за Україну з 2014 року, пройшов Дебальцеве.

Від снайперського обстрілу 27 травня під Новотошківським Луганської області загинув військовослужбовець 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ Максим Польовий. Про це повідомила пресслужба підрозділу.

«В районі відповідальності наших підрозділів, російсько-окупаційні війська порушили режим припинення вогню та здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників неподалік населеного пункту Новотошківське. В результаті обстрілу зі стрілецької зброї один військовослужбовець зі складу 128 огшбр отримав кульове поранення не сумісне з життям, – йдеться в повідомленні.

«Суспільне.Поділля» називає ім’я військового – це 37-річний Максим Польовий. Відомо, що чоловік родом з Наркевицької тергромади Хмельницького району, йому було 37 років. У загиблого залишилися двоє дітей та дружина.

Пресцентр Хмельницької ОДА пише, що Максим був на посаді командира батальйону 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Воював за Україну з 2014 року, пройшов Дебальцеве.

На обстріл російсько-окупаційних військ військові ЗСУ відкрили вогонь у відповідь.

Зазначається також, що на місці події працюють посадові особи бригади та група оперативного реагування Військової служби правопорядку ЗС України.

Командування військової частини висловило співчуття рідним та близьким загиблого.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.