“Просто треба поважати старість”: чоловік дав 1000 гривень за дідуся, який розбив фару велосипедом

У Дніпрі невідомий чоловік віддав жінці 1000 гривень за незнайомого дідуся, який невтримавшись на велосипеді розбив жінці фару в автомобілі.

Як у Facebook повідомляє Вікторія Манник, 20 травня вранці прямуючи на роботу по вул. Робочій, жінка зупинилась внизу світлофора на червоне світло. Зліва від її авто на велосипеді встав дідусь. Коли загорівся зелений сигнал світлофора, усі рушили, однак жінка відчула удар ззаді свого транспортного засобу. Вікторія одразу загальмувала, поставила автівку на ручник, включила аварійку і вийшла.

Виявилось, що дідусь коли рушив, не втримав рівновагу на велосипеді і впав на автівку жінки. Кермом двоколісного розбивши фару “Нісан Кашкая”.

“Звичайно я засмутилася, в голові відразу купа думок: “якого фіга їздити в такому віці на велосипеді, ще й на проїжджій частині, де багато автомобілів”, – розповідає Вікторія Манник.

В свою чергу, дідусь перепросив у жінки та запропонував у якості компенсації 500 гривень. Жінка не охоче хотіла іти на угоду, оскільки фара її автівки коштувала набагато дорожче.

“І тут я бачу, що попереду мене припаркувався автомобіль, і з нього до нас йде чоловік. Він явно при цій ситуації був ззаду в своєму авто і все бачив. Бачачи всю цю ситуацію і мій з дідом стан, він сказав такі слова: “Відпустіть дідуся, треба поважати старість”. Я вам дам 1000 гривень на ремонт і витягнув гроші”, – повідомляє Вікторія.

На запитання здивованої жінки, ким йому являється дідусь, чоловік відповів, що ніким і ще раз попросив відпустити дідуся, оскільки ми маєм о поважати старість. Власниця пошкодженої автівки не стала викликати поліцію і відпустила дідуся.

“Я тільки зараз, коли вже заспокоїлася розумію який правий по відношенню до старості є знайомий мені чоловік. Дід не правий, не можна в такому віці їздити по проїжджій частині, піддавати себе і водіїв небеспеці”, – констатує жінка.

Читайте також  85-річний пенсіонер з Лиману подарував квартиру сироті, яка виховує дитину(фото)

Також Вікторія Манник подякувала у Facebook незнайомцю.

“Хто його знає, вам дуже сильно пощастило бути його родичем або другом! Подяка його батькам за такого сина. А літнім людям хочеться побажати думати про наслідки своїх вчинків. Досі не розумію як взяла тих 1000 грн. Напевно була в такому поганому стані”, – резюмувала жінка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.