Двох жінок довів до суїциду: нові подробиці про лікаря, якаго затримали за вбивство

У справі про лікаря-садиста Олексія Волкова, який зустрічався та жорстоко поводився із жінками, кількість жертв може бути більшою.

Так, після розголосу про вбивство лікарем 35-річної Вікторії Манкевич, інші жінки розповіли про свої стосунки з ним, а батько однієї з них підозрює, що його доньку могли вбити аналогічним способом у 2012 році.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Так, одна із жертв лікаря – Ольга Войтенко – розповіла, що після того, як вона дала йому відкоша – він побив її битою. У жінки тоді були численні травми, перелом ребер, травма голови. За це побиття Волков пів року просидів під вартою. На щастя, Ольгу тоді врятував сусід.

Ще одна жертва Ася розповіла, що Волков вміє сподобатись жінкам, однак його темна сторона – просто садистська. Він зламав жінці носа, вимагав гроші, погрожував облити кислотою і її, і доньку за те, що жінка звернулася у поліцію.

Втім, пощастило не всім. Так батько однієї із жінок Волкова – Олександр Григорович – повідомив, що підозрює його у вбивстві у 2012 році його доньки.

За його словами, після того, як дівчина попрощалась з негідником, через добу вона, начебто, викинулась з вікна. Чоловік підозрює, що його доньку вбив Волков.

Як відомо, Волков побив та викинув з вінка свою жертву Вікторію Манкевич. Перед смертю, дівчина встигла перетелефонувати батькові та повідомити, що у неї перелом та що вона поїде у Рівне, однак наступного дня її знайшли мертвою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.