В Івано-Франківському університеті нафти і газу відбувся день майбутнього студента (фоторепортаж)

Сьогодні в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбувся День відкритих дверей для майбутніх студентів.

-WceViWcdgw

Потенційні студенти мали змогу зустрітися з ректором університету, директорами інститутів та працівниками приймальної комісії та могли ознайомитись з умовами вступу та навчання в університеті, а також специфікою підготовки, повідомляє новинар Фіртки.

«В день відкритих дверей в університеті ми маємо на меті ознайомити вступників з особливостями вступної кампанії а також ознайомити з університетом та його структурними підрозділами, тобто з інститутами. Інститутів у нас є дев’ять, спеціальностей за новим переліком близько двадцяти. У нас навчається більше восьми тисяч студентів, кожного року до нас приходить 1500-2000 студентів, і ми очікуємо, що в 2016 році ситуація не суттєво зміниться», – наголосив відповідальний секретар ІФНТУНГу Ярослав Штанько.

Відтепер впроваджено систему подачі електронних заяв для всіх без вийнятку вступників на рівні бакалавра. Державні замовлення будуть концентруватись в провідних ВУЗах, які готують відповідно до свого фаху, тобто відбуватиметься цілеспрямована підготовка. А також відбулись зміни у системі ЗНО, коли всі випускні іспити переведені у форму зовнішнього оцінювання.

«Цього року прийнятий новий перелік спеціальностей, який максимально наближений до європейського, а у нас також відбуваються євроінтеграційні процеси. А університет зобов’язаний адаптувати свою діяльність до того, щоб студентам було якнайкраще і щоб вони мали можливість з дипломом нашого університету працювати в будь-якій країні Європи чи за її межами», – зазначив ректор ІФНТУНГу Євстахій Крижанівський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: