Розквіт тиранії або як відроджуються силові структури РФ

putler-2

Президент Мордору Володя Путлер планує провести реформу силових відомств країни та створити нове Міністерство держбезпеки, яке за своїми повноваженнями цілком би відтворювало радянське КДБ. До президентських виборів у 2018 році передбачається створити на основі ФСБ Міністерство державної безпеки (МДБ), додавши до нього ФСО (Федеральна служба охорони) і СЗР (Служба зовнішньої розвідки), повернути Слідчий комітет в Генпрокуратуру, яка за ним наглядає, а функції МНС розділити між Міноборони і МВС.

Ця реформа має призвести до ефективнішого управління силовими і правоохоронними структурами та викорінення корупції в них (дуже смішно). За даними джерел, підготовка до нової реформи почнеться незабаром після того, як указами президента були ліквідовані Федеральна міграційна служба і Федеральна служба з контролю та нагляду, функції яких отримало МВС, а на основі внутрішніх військ і ряду підрозділів органів внутрішніх справ створено Росгвардію.

Одне з джерел стверджує, що йдеться про фактичне повернення ФСБ функцій Комітету держбезпеки СРСР. Передбачається, що нова структура отримає статус Міністерства держбезпеки (МДБ). При цьому в його склад увійдуть Служба зовнішньої розвідки і більшість підрозділів Федеральної служби охорони. Сьогоднішня ФСТ збережеться у вигляді Служби безпеки президента РФ, якій крім охорони будуть підконтрольні спецзв’язок і транспортне обслуговування вищих посадових осіб.

Реформа силових органів проводиться на фоні потужного зростання протестних настроїв серед російського суспільства (Совпадение? Не думаю), у звязку з веденням некоретної (дуже м’яко сказано) внутрішньої та зовнішньої політики (збройна агресія щодо України, Сирії). Як відзначає правозахисник та історик Михайло Савва в інтерв’ю, Карлик може і не дотягнути до президентських виборів у 2018 році.

«Режиму важко буде впасти через масові заворушення. Прибрати Путіна за допомогою московського Майдану, сумніваюсь, що не вийде. Хоча б тому, що нацгвардія відпрацьовує на навчаннях розстріл натовпів людей із крупнокаліберних кулеметів (демократія!!!). Жодне кровопролиття цей режим не зупинить. Але він може впасти внаслідок перевантаження. Режим у Мордорі побудовано на основі жорсткої вертикалі влади, де всім у ручному режимі керує одна людина Це – найнестабільніша модель. Він може просто задихнутися чи попирхунтися за короткий термін. Смерть чи хвороба диктатора зруйнує все протягом кількох днів – адже немає механізмів підстраховки. В Україні, коли президент Янукович утік, з’явився вакуум влади. Але парламент сформував нове вище керівництво. У Мордорі Держдума на таке не здатна», – каже експерт.

Читайте також  В Івано-Франківську жінка допомагала патрульним ловити власного чоловіка. ВІДЕО

Джерела: http://gazeta.ua, http://www.kommersant.ru

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: