Встигнуть чи ні? – вожак «ДНР» провідає Моторолу

301075987_0

Вже скоро  вожака «ДеНеРе» Олександра Захараста можуть усунути, а на його місце поставити колишнього «прем’єра» терористичної організації, рашиста Алєксандра Бородая. Такі дані наводять журналісти одного з джерел.

За словами журналіста Артема Фурманюка, Захарченко вже давно не влаштовує верхівку Кремля.

“Як станеться заміна однієї кремлівської маріонетки на іншу в технічному плані, поки невідомо. Швидше за все, московський політтехнолог і піарник буде призначений тимчасово виконуючим обов’язки” законно обраного “вожака самопроголошеної” республіки “за відсутності на місці останнього. Розшифрую: це загрожує Захарасту як мінімум арештом і взяттям під варту “, – написав журналіст.

Та це не єдиний привід для паніки сепаратистів. Схоже, що Кремль таки справді «зливає» своїх сателітів.

Так, на контрольно-пропускних пунктах українсько-російського кордону, який тимчасово контролюють бойовики «Л/ДНР» з’явилися представники  ОБСЄ.

Палкий прихильник “ДНР” донеччанин Ігор Бистролетов у СМ “ВКонтакті” пише, що після ряду тривожних повідомлень про злив кордону в Кремлі спробували незграбно виправдатися і навіть показали відеоролик, де нібито чітко видно, що на пропускному пункті немає українців.

«Представлене Русланом Ляпіним відеоспростування- повне фуфло, як і казки Гудвіна. У сюжеті показаний виїзд з КПП “Успенка” на територію Ростовської області РФ (Мордору)!!! Інсайдери ж говорили про те, що автомобілі ОБСЄ були помічені на території “ДНР”», – написав Бистролетов.

Донеччанин запевняє, що відео рашистів – відверта брехня, створена для заспокоєння прихильників “народних республік”. У ньому показали російську територію, протилежну від окупованих “ДНР” міст, де були помічені авто ОБСЄ.

До слова, у блогера є також підтвердження від місцевої жительки, яка живе на кордоні і бачить, як Кремль здає непідконтрольну Києву частину кордону.

chik

“У Кремля і у його «пропагандонів» погано вийшли спроби заперечувати присутність ОБСЕ як мінімум на КПП” Успенка “, а як максимум ще в Ізвариному. І їх присутність також підтверджували мої джерела … Отже, щоб заспокоїти народ в Донбасі і в Росії, рашисти нам нахабно брешуть, заперечуючи очевидні факти. А в цей час щосили йде здача кордону”, – пише в “ЖЖ “ще один адепт “русского мира” – «Едуард Комуніст».

Читайте також  Особлива молитва до святої Плащаниці, яку промовляють 22 квітня і просять прощення

Колишній представник “Дири” в Кремлі Євген Шабаєв також вибухнув гнівною тирадою на адресу російських пропагандистів. Він дорікнув їх у тому, що вони намагаються приховати очевидне за новою порцією ура-патріотизму.

Як відомо, під час переговорів у нормандському форматі було досягнуто домовленостей про введення на Донбас поліцейської місії ОБСЄ та повернення окупованих ділянок кордону під контроль ДПСУ та ЗСУ.

За матеріалами: http://gordonua.com, http://www.radiosvoboda.org, http://patrioty.org.ua

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: