“Мама, я на вершині”: в горах Туреччини безслідно зникла українська туристка (ФОТО)

В горах Анталії безвісти пропала дівчина, яка приїхала на відпочинок. Її сім’я розглядає версію викрадення

Сорокадворічна українка вирушила на травневі свята до Туреччини та безвісти зникла. В останній раз про її місцеперебування було відомо 2 травня, коли вона відправила мамі повідомлення в Вайбері. Про це інформує портал 4sport.

За словами джерела, дівчина, на ім’я Яна Кривошея вирушила в Анталію абсолютно одна. Вона хотіла відпочити від людей і насолодитися природою. Плюс до всього, Яна є любителькою альпінізму. 2 травня зникла відправила повідомлення своїй мамі з текстом “Я на вершині”. До цього вона повідомляла, що буде підійматися на гору Sivri Dağ висотою 1644 метрів. Це було останнє повідомлення, яке Яна відправила своїй сім’ї. Після цього її місцеперебування більше не було відомо.

10 травня туристка повинна була вилітати назад в Україну. Однак в літак Яна Кривошея так і не сіла і в аеропорту не з’являлася. Родичі забили тривогу і звернулися в турецьку поліцію із заявою про зникнення. Син також заявив в поліцію свого міста. Було порушено провадження.

Сім’я Яни передбачає, що це могло бути викрадення, так, як 4 травня телефон дівчини включився. Виявилося, що він знаходився в 90 км від місця її зникнення. Однак поліція не відпрацьовувала включення телефону. За словами сестри зниклої, правоохоронці впевнені, що дівчина знайдеться.

На сьогодні немає ніякої інформації про місцеперебування зниклої українки. Її родичі звернулися до альпіністів з проханням про допомогу в пошуках Яни.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.