Український співак ліг під ніж хірурга після зйомок у МастерШеф: як він виглядає зараз

Знаменитий український співак Ivan NAVI (Іван Сяркевич) потрапив на операційний стіл відразу після участі в програмі МастерШеф.

Під час зйомок у артиста стався напад апендициту, після чого його терміново доставили в лікарню. Інцидент трапився ще в кінці квітня, і тепер зі співаком все добре – нещодавно він покрасувався на врученні премії YUNA.

Подробиці Ivan NAVI розповів у своєму блозі в Instagram.

“Зі знімального майданчика на операційний стіл. Такого у мене ще не було. Зараз в реанімаційній палаті відходжу від операції, яку вночі зробили в клініці Інституту хірургії імені Шалімова”, – написав він.

Музикант з болями провів на зйомках півдня. Він думав, що схопив живіт, і лікар колов йому знеболююче прямо на майданчику шоу. Але це не допомагало.

Після медики провели пальпацію живота і з підозрою на апендицит відправили Івана в лікарню.

“На той момент, я вже майже не міг стояти на ногах, але думав, що воно пройде, як проходило завжди… Лікар-хірург після операції сказав, що апендикс міг розірватися в будь-який момент, а операція була набагато складніше, ніж планували”, – додав він.

Тепер же артист відновився і радить шанувальникам не нехтувати своїм здоров’ям і прислухатися до сигналів організму.

12 травня співак був уже “в строю”, із задоволенням позуючи у фотозоні перед церемонією вручення премії YUNA. Його хіт “Холодна ніч” номінувався на звання найкращого електронного хіта, але поступився нагородою пісні “Bonfire” групи TVORCHI.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.