У родині Камалії сталося горе, яке приховували від співачки

Відома українська співачка Камалія розповіла про смерть свого дядька Василя. Чоловік помер ще 8 травня, але рідні артистки приховували від неї цю трагічну новину через підготовку співачки до 10-ї церемонії вручення премії YUNA-2021.

Про це Камалія повідомила в Instagram.

“Вічна пам’ять, Царство Небесне, моєму коханому і рідному дядькові Васі! Пішов у інший світ моєї мами рідний брат, він був третім за старшинством з 10 дітей”, – написала співачка.

Про смерть родича співачці розповіли тільки вчора, 13 травня. А сьогодні вона терміново поїхала до рідного Чернігова на похорон.

“Вся сім’я, рідні та близькі приховували від мене цю сумну новину, для того, щоб не зірвати захід, знаючи мою емоційність”, – зізналася артистка.

Вона також відзначила витримку і силу характеру духу своєї мами і родичів, які нічого не говорили про сімейну трагедію кілька днів і тримали все в собі.

Нагадаємо, днями мама української співачки Камалії потрапила в аварію в Києві, у Голосіївському районі столиці. На щастя, жінка не постраждала. Збиток завдано тільки автомобілю.

Раніше 43-річна Камалія потрапила в лікарню під крапельницю. За словами артистки, вона проходила курс відновлення і очищення крові після коронавірусу, яким перехворіла разом зі сім’єю ще восени 2020 року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.