На Прикарпатті починають повторно щеплювати вакциною Pfizer

На Прикарпатті розпочинають повторне щеплення вакциною Pfizer.

Область отримала 1 170 доз, повідомляє на своїй офіційній сторінці у Facebook голова облдержадміністрації Андрій Бойчук, пише Фіртка.

Ревакцинацію Pfizer отримають працівники інтернатів і будинків для людей похилого віку, їхні вихованці та мешканці. Також повторно щеплять співробітників ДСНС України.

Вакцину зберігають в термоконтейнерах із сухим льодом при відповідному температурному режимі. Контейнер обладнаний електронним термометром, який зчитує температуру.

“На Франківщині можна зробити щеплення й трьома іншими вакцинами: AstraZeneca-SKBio, AstraZeneca/Covishield та CoronaVac. Імунізацію проводять у 50 стаціонарних пунктах, також працюють мобільні бригади. Нам важливо перервати ланцюг захворюваності на COVID-19. І без вакцинації це зробити не вдасться”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за добу на Прикарпатті щепилися 906 людей.

Варто додати, що на Прикарпатті відкрили пів сотні пунктів вакцинації від COVID-19.

Процес вакцинації в Івано-Франківській області розпочали 25 лютого. Першою на Прикарпатті дозу вакцини отримала лікарка із міста Надвірна, завідувачка відділення невідкладної екстреної медичної допомоги КНП «Надвірнянська центральна районна лікарня» Леся Возняк.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.