Експерти розповіли, як можна схуднути під час сексу

Давно підтверджений наукою факт – секс спалює калорії, але в новому дослідженні вчені з’ясували, як саме і в якій кількості.

Залежно від того, наскільки ти і твій партнер «активні» під час інтимної близькості, ви можете стомитися і спітніти, і це робить секс схожим на тренування, пише Lux. fm.

І хоча секс дійсно спалює калорії, їхня кількість залежить від декількох факторів:

ваги людини;

поточної витривалості людини;

конкретної активності, якою людина займається;

пози в сексі.

Експерти стверджують, що більше калорій ми витрачаємо в позі, коли знаходимося зверху, адже в цьому положенні частота пульсу вища, а це прискорює спалювання зайвої ваги. Отже, місіонерська поза підходить чоловікові, а от жінці краще обрати позу вершниці.

Ось 7 різних способів спалити калорії під час сексу

Поцілунки

За годину можна спалити 68 калорій, а також поглибити соціальну прихильність з партнером і отримати кілька хвилин фізичної активності. Якщо поцілунки будуть енергійними і включатимуть ласки, то можуть спалити до 90 калорій за годину.

Масаж

Масаж спалює 80 калорій за годину, а також підвищує частоту серцевих скорочень і переводить твоє тіло в режим спалювання калорій. Якщо робити масаж повільно, то можна задіяти більше м’язів.

Секс

Під час сексу жінка може спалити в середньому 70 калорій за 25 хвилин, а чоловік – 100 калорій. Це трішки більш ефективна активність, ніж звичайна прогулянка.

Чим довший і активніший секс, тим більше калорій ти спалюєш. Можна додати трохи стогонів і голосно дихати, аби спалити зайві 18-30 калорій.

Зміна пози

Якщо жінка зверху, то їй треба рухати стегнами. Також можна спробувати позу, коли партнерка присідаєте на пеніс, а потім рухається вгору і вниз. Це відмінне тренування для стегон і сідниць, яке допоможе спалити до 207 калорій за півгодини. Чим різноманітніша сексуальна активність, тим краще!

Читайте також  У МОЗ розповіли про наслідки тривалого носіння маски

Оральний секс

Під час цього приємного процесу можна спалити 100 калорій за півгодини.

Мастурбація

Активність рук допомагає спалити до 100 калорій на годину в залежності від сили і положення тіла. Експерти радять спробувати повільні чуттєві погладжування і розташуватися так, щоб була можливість використовувати своє тіло.

Романтичні танці, стриптиз

Танці (навіть в одязі) можуть стати відмінним тренуванням для тебе і твого партнера, адже спалюють 219 калорій за годину.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.