Калушан запрошують на онлайн-марафон та на розважальну програму

Онлайн-марафон «Нашому роду нема переводу» до відзначення Дня матері, Міжнародного дня сім’ї, Дня батька та Всеукраїнського дня родини.


Українське суспільство щедре на родинні свята. Щороку в другу неділю травня ми традиційно святкуємо День матері, 15 травня весь світ відзначає Міжнародний День сім’ї, в третю неділю червня офіційно відзначається День батька, а з 2012 року відповідно до Указу Президента України «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят» 8 липня святкується Український День родини.
Метою проведення конкурсу є відродження та популяризація національних цінностей української сім’ї.
Управління в справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Калуської міської ради запрошує взяти участь в онлайн-марафоні «Нашому роду нема переводу», який включає наступні заходи:
1. Фотоконкурс «Миттєвості сімейного щастя» за тематичними рубриками:
– «Тато мій – найкращий в світі»;
– «Нас багато в мами й тата»;
– «Наше сімейне хобі»;
– «Родина, родина, від батька до сина».
2. Літературний конкурс «Книга сімейних історій» (есе, оповідання, в якому висвітлена одна або кілька сімейних традицій, цікава історія з життя, пригоди Вашої сім’ї;
3. «Унікальні сім’ї Калущини», для участі у якому необхідно зняти відеоролик з розповіддю про свою сім’ю ( до 3 хв. ). Конкурс для тих, хто готовий розповісти про унікальність своєї сім’ї і поділитися позитивним досвітом з іншими.
4. «Батьківська любов» – відео-поезії приурочені членам родини (матері, батькові, бабусі, дідусю, сестричці, і т.п.)
5. «Сімейний скарб» – конкурс малюнків, для участі у якому потрібно надіслати роботи, спрямовані на популяризацію сімейних цінностей.
Конкурсні матеріали необхідно надсилати на електронну адресу управління в справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Калуської міської ради [email protected]. Роботи приймаються з підписом (назва роботи, прізвище, ім’я, по батькові автора, тематична рубрика) до 01.07.2021 року включно.
Переможців конкурсу «Нашому роду нема переводу» визначить конкурсна комісія за номінаціями «ТОП-10 сімей Калущини»:
1) «Популярна родина»;
2) «Найміцніша родина»;
3) «Спортивна сім’я»;
4) «Творча сім’я»;
5) «Екологічна сім’я»;
6) «Travel родина»;
7) «Унікальна родина»;
«Надзвичайна родина»;
9) «Дивовижна родина»;
10) «Родина animal friendly».
Переможців чекають грамоти та призи. Виставка кращих малюнків та фото пройде під час заключного заходу. Найкращі роботи будуть виставлені в соцмережах та на сайті міської ради.

Читайте також  На Прикарпатті за загадкових обставин зник чоловік: фото пошукової операції

 

Запрошуємо 15 травня в міський парк культури в відпочинку ім. І.Франка на розважальну програму з нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї.

На вас чекають конкурси розваги, концертні номери у виконанні дитячих колективів та безкоштовне відвідування локальних атракціонів для багатодітних сімей ( по посвідченню). Найактивніші учасники сімейних конкурсів отримають призи. Початок в 15:00 год.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: