Син начальника поліції прагне уникнути покарання за те що збив 19-річну дівчину та залишив її помирати(ФОТО)

Син впливого начальника поліції у Тернопільській області прагне уникнути покарання за те, що рік тому збив автомобілем 19-річну дівчину і втік з місця події.

Відповідну інформацію у Facebook оприлюднила матір потерпілої Людмила Хвещук,пише pravdalviv.com.

“8 місяців тому 24 серпня син зам начальника поліції Данилюк Андрій, житель с.Бриків, Шумського району на службовому автомобілі батька збив мою 19-річну доньку Хрещук Олену і залишив саму помирати на вулиці.

Якби не почули люди в придорожній хаті, то не знаю що було б з моєю дитиною до ранку. В дівчини внаслідок аварії вибиті зуби, перелом коліна зі зміщенням, струс мозгу, шрами на обличчі.Дочка перенесла дві операції, вчиться заново ходити, а скільки ще болю їй прийдеться перетерпіти…

А СИНОК ПОЛІЦІЯНТА, ЯК НІ В ЧОМУ РОЗГУЛЮЄ Й НАДАЛІ. Справу в Шумському відділенні поліції веде слідчий Щур Віталій Богданович. Справа готувалась до закриття, я прошу вас всіх, допоможіть, робіть репорт, нехай знає весь світ, що в Україні якщо ти син поліцейського то ти можеш збити, вбити і ти не будеш наказаний.

Я до своєї розповіді добавляю фотографію того хто збив дівчину, діліться цим дописом. Ховайте від таких, як він своїх дітей, бо він і далі їздить на машині, мотоциклі, скутері, тракторі… наступною його жертвою можете бути ви або ваші рідні”, – йдеться у дописі.

Слід зауважити, що на відчайдушний допис жінки звернув увагу начальник ГУНП у Тернопільській області Олександр Богомол і пообіцяв розібратися у справі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.