З 1 травня почнуть зникати популярні телеканали: ICTV, “Новий канал“, СТБ підуть першими

Через два дні почнуть зникати з мовлення популярні українські телеканали. Першими, вже з 1 травня, зникнуть ICTV, “Новий канал”, СТБ, М1, М2 і “Оце”. Далі, протягом травня, з мовлення щезнуть також інші популярні вітчизняні телеканали. Причина в тому, що найбільший в Україні ТВ-провайдер Lanet не зміг домовитися з найбільшими медіагрупами.

Lanet запевняє, що всіляко намагався домовитися з виробниками телепродукту, однак ті не йдуть ні на які поступки щодо ціни. Провайдер вбачає у цьому монопольну змову, в результаті якого постраждають, у першу чергу, українські телеглядачі.

Отже, Lanet не зміг домовитися зі StarLightMedia, Медіа Групою Україна, 1+1 медіа, а також Inter Media Group. Через це продукція телеканалів, що входять до цих груп, буде відключатися.

Послідовність відключень така:
з 1 травня – ICTV, “Новий канал”, СТБ, М1, М2, “Оце”;
з 5 травня – “Україна”, НЛО TV, “Індиго TV”;
з 19 травня – 1+1, 2+2, ТЕТ, “Плюсплюс”, “Бігуді”, “Уніан” а також “Квартал TV”, Bolt, StarFamily, StarCinema, FilmUA Drama, “Кус-Кус”, “36,6”;
з 21 травня – “Інтер”, К1, К2, НТН, “Мега”, Enter-фільм, “Піксель”, Zoom.

Водночас, із початку травня українцям стануть доступнішими міжнародні телеканали. У них стане менше реклами, і пакети послуг будуть дешевшими. За словами провайдера Lanet, ці пакети подешевшають для українців завдяки тому, що провайдеру не доведеться платити величезні гроші за вітчизняний продукт.

Українським глядачам стануть доступні чотири основні пакети послуг:
Baza – більше ста п’ятдесяти телеканалів, серед яких будуть Viasat, TV1000, Sony, Discovery, VIP Premier, FOX, абонентська плата складе 77 грн за тридцять днів.
Prime – понад 180 розважальних і пізнавальних телеканалів, як вітчизняних, так і міжнародних, в тому числі Discovery, FOX, Viasat, TV1000, VIP Premier, Sony та інші всього за 97 гривень за тридцять днів.
Prime – понад 180 українських та міжнародних розважальних і пізнавальних телеканалів, 119 грн/30 днів;
Безкоштовний соціальний ТВ-пакет Promo – понад 100 інформаційних та розважальних українських телеканалів.
На жаль, канали, які належать до медіагруп, які не зуміли знайти спільну мову з провайдером, до цих пакетів не увійдуть.

Читайте також  Обстріли на Донбасі: поранені двоє українських військових, бойовики зазнали значних втрат

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.