На Рівненщині мати вдарила ножем свого 15-річного сина, коли він спав (відео)

У селі Біла Криниця на Рівненщині 40-річна жінка, намагалась вбити свого 15-річного сина, коли він спав.

Про це розповідають у відеосюжеті “Свідок” телеканалу НТН.

Мати накинулась на підлітка з ножем і навіть вдарила гострим лезом у груди. Від болю хлопець розплющив очі і побачив агресивну неньку над собою. А далі мав лише кілька секунд щоб врятуватись.

Сусіди розповідають, що такою Лесю, як тієї ночі, ніколи не бачили.

“Так виглядала, як схлильована і байдужа одночасно“, розповідає сусідка.

Повідомляється, що на світанку 40-річна мати прийшла до свого 15-річного сина в кімнату і поки він спав, вдарила його у груди ножем. Ніж потрапив у кістку і це врятувало юнакові життя. Від болю він прокинувся і щосили відштовхнув матір.

“В подальшому хлопець почав кричати, і це почув батько, який спав у сусідній кімнаті. Він прокинувся і вже вдвох їм вдалось завадити подальшим діям жінки. Оскільки, жінка всіляко не хотіла віддавати ніж“, – повідомив заст. керівника Рівненсьуого РУ поліції Вадим Артюхвич.

Вгамовуючи жінку чоловік порізав обидві долоні, тим часом поранений син викликав швидку, та правоохоронців. Знадобилась медична допомога і нападниці. Їй спеціальна бригада медиків ввела заспокійливі препарати.

“Як вияснила бригада, мама хворіє психічними розладами, лікується у лікаря психіатра. І десь орієнтовно 2 місяці назад в неї наступило весняне загостреня. Тому жінка в стані агресії нанесла це ножове поранення“, – розповів заст. гол. лік. РОЦ МД Олег Ушкевич.

Життю дитини нічого не загрожувало, оскільки поранення було не проникаючим. Однак дитину положили до мед закладу.

Підозрювану зааркштували правоохоронці, їй інкримінують замах на вбивство, однак призначили низку експертиз. В тому числі судово-психіатричну.

Читайте також  Путін назвав США єдиною в світі супердержавою

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.