На пляжі в Іспанії знайшли автомобіль з двома тоннами гашишу

Про залишений автомобіль повідомив один з відпочиваючих.

1722959

В Іспанії Цивільна гвардія комендатури міста Альхесіраса конфіскувала 2,1 тонни гашишу з позашляховика, що залишили на пляжі міста Тарифа. Про це повідомили представники правоохоронних органів королівства, передає портал Teleprensa.

Наркотики були знайдені завдяки телефонному дзвінку одного з відпочиваючих, який розповів про підозрілий автомобіль на березі бухти Бальдебакерос.

Прибулі патрулі виявили застряглий в піску позашляховик з десятками коробок гашишу всередині, на відстані 300 метрів від нього лежали ще шість. Всього гвардія вилучила 66 коробок з наркотиками загальною вагою 2140 кілограмів. Було встановлено, що автомобіль був викрадений з міста Торрокс (провінція Малага) влітку 2015 року.

Через південь Іспанії проходить основний шлях контрабандистів, які постачають наркотичні речовини, зокрема гашиш, з Марокко до Німеччини через Малагу – столицю однойменної іспанської провінції. Як уточнює іспанська газета ABC, перевезення здійснюються рейсовими автобусами, що прямують з Малаги у Франкфурт, або в автомобілях з подвійним дном.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: